Bliká žhavení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Bliká žhavení
Ahoj, opět se obracím na zdejší odborníky jestli někdo neřešil u O2 scout 2.0tdi motor cfhc problém, který se mi dvakrát opakoval asi po měsíci a půl.
Rozblikalo se mi při jízdě žhavení a auto šlo do nouzaku. Po vypnutí klíče a po znovu nastartování vše v pořádku. Po cca měsíci a půl při nastartování a vyjetí z garáže opět ten samý problém. Od té doby poslední tři týdny bez problémů a auto jede jak pila.
Diagnostika absolutně nic nenašla.
Neví někdo???
Rozblikalo se mi při jízdě žhavení a auto šlo do nouzaku. Po vypnutí klíče a po znovu nastartování vše v pořádku. Po cca měsíci a půl při nastartování a vyjetí z garáže opět ten samý problém. Od té doby poslední tři týdny bez problémů a auto jede jak pila.
Diagnostika absolutně nic nenašla.
Neví někdo???
Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál 

- martinsidlo
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
Re: Bliká žhavení
Kamil-TDI píše:Diagnostika absolutně nic nenašla.
o jakou diagnostiku se jedná VCDS nebo majzl a kladivo ????????
VCDS a žádná chyba zapsána. Proto se i ptám zde.
Škoda Octavia Scout 2,0tdi 110kw CRMB manuál 

Jestli máš diag doma,
tak bych napíchl po rozblikání žhavení. Tzn. Po objevení závady, nevypínat klíček.
Ale i tak musí být sporadická závada.
Dělal jsi jen diag motoru, nebo autoscan auta.
Máš auto od nova? Dělal se za Tebe nějaký zásah do sw jednotky motoru?
Pokud nic není a auto není koupeno jako nové, tak bych začal přehráním originálního sw. Může být i špatně vypnutá chybová hláška v sw jednotky motoru .
tak bych napíchl po rozblikání žhavení. Tzn. Po objevení závady, nevypínat klíček.
Ale i tak musí být sporadická závada.
Dělal jsi jen diag motoru, nebo autoscan auta.
Máš auto od nova? Dělal se za Tebe nějaký zásah do sw jednotky motoru?
Pokud nic není a auto není koupeno jako nové, tak bych začal přehráním originálního sw. Může být i špatně vypnutá chybová hláška v sw jednotky motoru .
-
- Aktivista
třebamáš špatnouverzi asi by to bylo protipřírodě aby někdohodil autodonouzáku a poslal ti signál do spirálkyKamil-TDI píše:VCDS a žádná chyba zapsána. Proto se i ptám zde.
mi sestalo před 15ti lety že blikala spirálka a nic jel sem do autorizáku anic všechny řj pamět prázdná nechápali
spirálka blikala 3 dny a přestala, vysvětlení pro tento jev nemám