Transit po vymene cerpadla nema vykon
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Transit po vymene cerpadla nema vykon
Ahoj resim transita rv 2001 74kw.Mel problem s cerpadlem , tak jsem koupil repasovany cerpadlo za 12 tis kc.Po vymene cerpadla ma motor nizsi vykon , jakztakz tlaci do 3000ot/min ,po 3000oit/min motor uz temer netahne , .Celkove je auto liny a pise tyto zavady:
P0149 - Chyba časování přívodu paliva
P1564 - Řídicí jednotka vstřikovacího čerpadla vyžaduje sníženou dodávku paliva
Muze byt chyba v casovani a nebo je chyba v cerpadle?Jak to poznat? Rozvody jsem nesundaval,mel jsem sundany jen dekl na cerpadloa pomoci toho jsem to menil.
P0149 - Chyba časování přívodu paliva
P1564 - Řídicí jednotka vstřikovacího čerpadla vyžaduje sníženou dodávku paliva
Muze byt chyba v casovani a nebo je chyba v cerpadle?Jak to poznat? Rozvody jsem nesundaval,mel jsem sundany jen dekl na cerpadloa pomoci toho jsem to menil.
Teraz som menil cely motor aj s cerpadlom na transite 2.4 66kw 2004. Vymenil som aj RJ plus cievku s klucom no potrebujem sparovat cerpadlo s povodnou RJ motora lebo mi nekomunikuju budiky ide iba palivomer.
Poradi niekto postup ako to a čím spárovať?
Poradi niekto postup ako to a čím spárovať?
KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...

renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
Ešte: ak máš k dispozícii IDS, dá sa urobiť tzv. "test časového chodu čerpadla" (bože, tie strojové preklady v IDS
).
Tam ti ukazuje na jednej obrazovke požadovaný a skutočný predvstrek. Od toho sa dá odpichnúť, nič to však nemení na ďalšom postupe: kontrola rozvodu a čerpadla.
Už si nepamätám, ako to má Transit, ale na Focuse sme raz mali strihnutý kajlík na spodnej remenici. Potom to robilo divy

Tam ti ukazuje na jednej obrazovke požadovaný a skutočný predvstrek. Od toho sa dá odpichnúť, nič to však nemení na ďalšom postupe: kontrola rozvodu a čerpadla.
Už si nepamätám, ako to má Transit, ale na Focuse sme raz mali strihnutý kajlík na spodnej remenici. Potom to robilo divy

Re: Transit po vymene cerpadla nema vykon
Joe pisal som spravu
Re: Transit po vymene cerpadla nema vykon
TDDI vp30 předpokládám že čísla čerpadel seděli.
no nedivil bych se že to čerpadlo nebude OK. Ale chce to zkontrolovat nastavení.
no nedivil bych se že to čerpadlo nebude OK. Ale chce to zkontrolovat nastavení.
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K