VW-polo blika kontrolka zhavenia a servo riadenie stale svie
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Odpovědi: 0
VW-polo blika kontrolka zhavenia a servo riadenie stale svie
Zdravim poradte mi mam vw-polo 9N r.v: 05, 1,9 TDI-PD - 101 PS, mam taky problem ze stale mi blika kontrolka zhavenia brzdovy a spojkovy spinac som vymenil novy a vzdy blika, dalsi problem mam svieti mi stale kontrolka na servo riadenie TRW servo riadenie je nove aj snimac na riadeni je novy uhlu natacania kolies v servisoch si nevedia rady. A este sa chcem spitat kde sa nachadza svazek vodicu v pristrojove desce A100 spojeni 2 /87/ nerozumiem tomu pojmu.
Re: VW-polo blika kontrolka zhavenia a servo riadenie stale
co na to VAG ? vypis pamate zavad vsetkych jednotiek by nebol ?Pavlansky Peter píše:Zdravim poradte mi mam vw-polo 9N r.v: 05, 1,9 TDI-PD - 101 PS, mam taky problem ze stale mi blika kontrolka zhavenia brzdovy a spojkovy spinac som vymenil novy a vzdy blika, dalsi problem mam svieti mi stale kontrolka na servo riadenie TRW servo riadenie je nove aj snimac na riadeni je novy uhlu natacania kolies v servisoch si nevedia rady. A este sa chcem spitat kde sa nachadza svazek vodicu v pristrojove desce A100 spojeni 2 /87/ nerozumiem tomu pojmu.