Zdar Páni mame takyto problem
Studeny štart auto chyti pekne povrči na volnobeh cca 10 min nasledne razatne pohnutie sa z krizovatky a husti biely dym po dobu 7 sekund pocas tohto z autom netrha ide za pylnom ziadny nudzovy rezim ani nic podobne , ako nahle sa dym strati tak auto jazdi bez problemov ako nahle auto stoji na volbeh dlhsie ako 10 min a nasledne pridanie plynu znova dym
dym je biely az do modra pripomina mi to staru aviu ked startuje v - 20
otazka teda znie ist skor po vstrekoch ? spalena nafta vo vyfuku
alebo pusta turbo zo sania natiahne olej a hori vo vyfuku to by vysvetlovalo to ze po popridavani olej vyhadze a auto ide normalne
olej sa nestraca v tomto voze je skoro 10l oleja nie je badat ziadny prudky pokles
este ma napadol zaplneny intercooler olejom
posledna vec ktora sa a aute menila bol ventil odvetrania klukovej skrine znamy ako PCV ventil
podotykam ze auto ma cistu pamet zavad diagnostika DELPHI merane hodnoty vstrekov sme zatial neskusali
dakujem za kazdy postreh ak ste sa stretli z niecim podobnym alebo vas nieco napadlo budem vdacny
OM 642 MB (JEEP 3.0 CRD)Dymí na bielo
Moderátoři: šulda, Moderátoři
OM 642 MB (JEEP 3.0 CRD)Dymí na bielo
Passat 1.9 tdi 77 kw BLS Dpf
Re: OM 642 MB (JEEP 3.0 CRD)Dymí na bielo
Tlaky ste merali? Biely dym=nespalena nafta
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
tlaky sme nemerali , auto jazdi bez problemov ako som popisoval , len sa deje takato vec pocas jazdy absolutne bez dymu
resp tlaky coho cerpadla vysokotlakeho ?
resp tlaky coho cerpadla vysokotlakeho ?
- zizuzidan
- Aktivista
Odpovědi: 0
Chce to na diagnostiku,měřené hodnoty a pozorovat,zda-li neprobíha regenerace DPF,když to zrovna kouří.
auto od vyroby bez DPF som zabudol napisat ospravedlnujem sa
- optimista
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Pozrite vstreky aspon cez diagnostiku idealne von a dat otestovat niektory zacina tiect ale vo vyssich otackach je este v norme
s 120gls T603 favorit opel astra g
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
octavia 1 tdi 81kw AHF rv 2000 470 xxx tis predana MB B trieda 180D automat ma moja lepsia polovicka
golf 4 1.6 benzin mercedes w 211 220 cdi 2008 origo diag mercedes bmw univerzalna diag launch x 431
No hodně štěstí s taháním hlavně s
Posledním.
Posledním.