zakodovane radio

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
HUMMER
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

zakodovane radio

Příspěvek od HUMMER »

koupil sem seat toledo r.v.2000 a radio BRISA chce po me cod da se to nejak zprovoznit?asi mozna pres nejakej programator ze?nevyte nekdo?
VW PASSAT 96KW,02
cabzi
Nováček

Příspěvek od cabzi »

zdravim tento typ radia je osazeny starou dobrou pameti postup: vyndat , precist, spocitat , reset, a zpatky do kolovratku zabira to stejne jako prasek na spani chce to ovsem trochu HW nadobi a muzes varit
HUMMER
Přispěvovatel

Příspěvek od HUMMER »

pomuze te me z tim?precist myslite nejaky cislo na tom radiu ze zadu?a pak podle toho!nebo byste potreboval to radio nejak kuchnout nebo napichnout?
VW PASSAT 96KW,02
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

Rád ti s tim pomůžu...

Mrkni sem http://www.sodan.cz/page.html?chapter=0&id=1
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
HUMMER
Přispěvovatel

Příspěvek od HUMMER »

ja tam mam SAFE takze uz to nekdo skousel tak ja bych ti to asi poslal na opravu,ju?ale tak pristi tejden ju?normalne na tu adresu co mas v kontaktech?
VW PASSAT 96KW,02
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

phamersky píše:ja tam mam SAFE takze uz to nekdo skousel tak ja bych ti to asi poslal na opravu,ju?ale tak pristi tejden ju?normalne na tu adresu co mas v kontaktech?
Jasně, to není problém...HLAVNĚ to pošli na kontaktní adresu, ne fakturační. Jinak mi to totiž nedojde...
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“