Start stop
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Start stop
Ahoj mám tu rébus
Škoda Octavia 3 facelift 2020 1.5tsi nejde deaktivovat start stop , děláno supervagem komfortní funkci deaktivace start stop, deaktivace se provede funkce napíše že vše proběhlo v pořádku, kontrola parametrů start stopu je zapsána hodnota 12.1 a při testu auto chcípne , tak vytáhnu konektor z baterie z minus pólu a auto beztak chcípne a startstop normálně maká,
Start stop jsem vypínal již dostkrat ale vždy to bylo na dizlu jak na starší platformě kde se přepisuje ručně hodnota nebo komfortní funkci a vždy ok před týdnem deaktivace na o3 RS face benzín a ok ale na tutej to nejde nevím proč , paměti závad čisté
Škoda Octavia 3 facelift 2020 1.5tsi nejde deaktivovat start stop , děláno supervagem komfortní funkci deaktivace start stop, deaktivace se provede funkce napíše že vše proběhlo v pořádku, kontrola parametrů start stopu je zapsána hodnota 12.1 a při testu auto chcípne , tak vytáhnu konektor z baterie z minus pólu a auto beztak chcípne a startstop normálně maká,
Start stop jsem vypínal již dostkrat ale vždy to bylo na dizlu jak na starší platformě kde se přepisuje ručně hodnota nebo komfortní funkci a vždy ok před týdnem deaktivace na o3 RS face benzín a ok ale na tutej to nejde nevím proč , paměti závad čisté
Re: Start stop
cus .SFD. asi token 

- zizuzidan
- Aktivista
SFD to ne,ten je až od Octavií IV
-
- Přispěvovatel
Koupil jsem z aliexpresu jakýsi startstop off. A zatím funguje
zhruba od 2020 funguje už jen kablík od číňana
To by mě celkem zajímalo, v práci máme nová auta, Golf 1.5 eTSi a po každém vypnutí a nastartování to musím vypínat v terminále což mě celkem sere 

Na novější auta bez tlačítka by měla být krabička, která si zapamatuje nastavení těchto "potřebných" funkcí
Tlačítko to nemá,všechno na obrazovce...navíc ta obrazovka je tady až nepřirozeně veliká,no nejsem z toho nadšený...
a to to ještě ani není na baterky
sedl jsem do kamarádovy cupry born že se projedu, ale raději jsem zase vysedl

sedl jsem do kamarádovy cupry born že se projedu, ale raději jsem zase vysedl

Nemáš nejaký odkaz co objednat z aliexpresu. Potrebuju to tež vypnut na honde CR-V
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
No já mám celkem strach tam píchnout nějakej čínskej vynález,něco shoří a co pak 

Malo by sa to zapájat na to tlačítko s čím deaktivuješ start/stop . Maximálne to nebude fungovat
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE