Fabia SDI starty
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia SDI starty
Začal sem mít problémy se startem u fabie sdi vždycky to chytne ale pokaždý jinak někdy točí dýl někdy na brnk ale co sem si všim tak se občas nerozsvítí spirálka nebo až při startování problikne jako by měla opožděnou reakci ostatní kontrolky už jsou pozhasínaný a teprv se rozsvítí ,každej mi řekl relé 109 tak sem to nad nohama řidiče vše sundal relé 109 tam není. je tam 18, 103, 469 velkej tišták v černý krabici, nic víc. má to vůbec 109? je to 2004 ASY 

Peugeot Boxer 2,2 HDI Renault Scenic 2,0 DCI Škoda Fabia 1,9 SDI
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: hledádí relé 109
vytáhni tu stotrojku zapni pětkrát klíček a když ti neproblikne spirálka budeš vědět 

Re: Fabia SDI starty
tak 103 na spirálku není svítí i bez ní. ostatní sem nezkoušel.to zas bude boj a mě už docházej síly 

Pozri ešte raz. Je v tom istom spodnom rade kde aj 18, len schované na opačnej strane.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
už sem to zadělal ale není ani z druhý strany nebo sem slepejš, necvakne žádný to sem zkoušel pokračovat budu o vánocích ted na to už nemám čas, ta komfortka je taky asi ko nejde dálkáč rádio sem musel vyhodit protože se samo rozsvěcelo elektrickej zámek v kufru se mi taky nějak nezdá,stýská se mi po favoritoj nic neměl nic nechtěl
jinak dík za rady

tak pokračování 109 to nemá relé žhavení je 103 když zapnu klíč tak cvakaj všechny tři relátka nebo mi to aspon tak připadá spirálka svítí pokaždý problémy jsou hlavně se studenými starty třikrát dobrý po čtvrtý jako když je vybitá baterie začínám podezírat startér jako kdyby se mu někdy nechtělo 

čau já na fabii sdi najeto skoro půl milionu, a něco podobnýho. Už jsem se bál, že jednou nenastartuju. Každej start jinak, ne vždycky podle teploty někdy líp někdy hůř ale vždycky chytla, občas se při tom točení startér jakoby zastavil a pak to přesto chytlo. Laboroval jsem jestli baterka, tu jsem proměřil a OK. Tak jsem to nakonec risknul a vyměnil startér a od tý doby točí a startuje velmi přesvědčivě. Kdybych s tím nemusel každej den fakt ráno odvézt děti do školky, tak bych to nechal bejt a čekal až klekne..