Fabia SDI starty

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
JARDA2
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Fabia SDI starty

Příspěvek od JARDA2 »

Začal sem mít problémy se startem u fabie sdi vždycky to chytne ale pokaždý jinak někdy točí dýl někdy na brnk ale co sem si všim tak se občas nerozsvítí spirálka nebo až při startování problikne jako by měla opožděnou reakci ostatní kontrolky už jsou pozhasínaný a teprv se rozsvítí ,každej mi řekl relé 109 tak sem to nad nohama řidiče vše sundal relé 109 tam není. je tam 18, 103, 469 velkej tišták v černý krabici, nic víc. má to vůbec 109? je to 2004 ASY :?
Peugeot Boxer 2,2 HDI Renault Scenic 2,0 DCI Škoda Fabia 1,9 SDI
slovacek.milos
Aktivista

Re: hledádí relé 109

Příspěvek od slovacek.milos »

vytáhni tu stotrojku zapni pětkrát klíček a když ti neproblikne spirálka budeš vědět ;)
JARDA2
Přispěvovatel

Re: Fabia SDI starty

Příspěvek od JARDA2 »

tak 103 na spirálku není svítí i bez ní. ostatní sem nezkoušel.to zas bude boj a mě už docházej síly :)
passion
Přispěvovatel

Příspěvek od passion »

Pozri ešte raz. Je v tom istom spodnom rade kde aj 18, len schované na opačnej strane.
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

JARDA2 píše: 15 pro 2024, 21:51 tak 103 na spirálku není svítí i bez ní. ostatní sem nezkoušel.to zas bude boj a mě už docházej síly :)
))

zkusi t velde relátka vytáhnout tě nenapadne co? nebo dát prstík a zapnout klíček které cvakne ?
JARDA2
Přispěvovatel

Příspěvek od JARDA2 »

už sem to zadělal ale není ani z druhý strany nebo sem slepejš, necvakne žádný to sem zkoušel pokračovat budu o vánocích ted na to už nemám čas, ta komfortka je taky asi ko nejde dálkáč rádio sem musel vyhodit protože se samo rozsvěcelo elektrickej zámek v kufru se mi taky nějak nezdá,stýská se mi po favoritoj nic neměl nic nechtěl :) jinak dík za rady
JARDA2
Přispěvovatel

Příspěvek od JARDA2 »

tak pokračování 109 to nemá relé žhavení je 103 když zapnu klíč tak cvakaj všechny tři relátka nebo mi to aspon tak připadá spirálka svítí pokaždý problémy jsou hlavně se studenými starty třikrát dobrý po čtvrtý jako když je vybitá baterie začínám podezírat startér jako kdyby se mu někdy nechtělo :?
Chlupacz
Nováček

Příspěvek od Chlupacz »

čau já na fabii sdi najeto skoro půl milionu, a něco podobnýho. Už jsem se bál, že jednou nenastartuju. Každej start jinak, ne vždycky podle teploty někdy líp někdy hůř ale vždycky chytla, občas se při tom točení startér jakoby zastavil a pak to přesto chytlo. Laboroval jsem jestli baterka, tu jsem proměřil a OK. Tak jsem to nakonec risknul a vyměnil startér a od tý doby točí a startuje velmi přesvědčivě. Kdybych s tím nemusel každej den fakt ráno odvézt děti do školky, tak bych to nechal bejt a čekal až klekne..
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“