Golf 1.6td
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Golf 1.6td
Dobry den
Chcel by som poradit ake turbo mam dat do golf mk2 1.6TD 51kw aby som zvysil vykon,najlepsie by bolo bez VNT
Chcel by som poradit ake turbo mam dat do golf mk2 1.6TD 51kw aby som zvysil vykon,najlepsie by bolo bez VNT
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Golf 1.6td
zvedneš výkon o pár kW začne ti klouzat spojka, raketa z toho už nebude
Dakujem
Tie turba su obtok?
Navar 2.5
Passat 96
Tie turba su obtok?
Navar 2.5
Passat 96
Naposledy upravil(a) šulda dne 31 bře 2025, 00:21, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeno.
Důvod: Sloučeno.
-
- Aktivista
Ktore by bolo vhodnejsie tam dat?
A niejake vhodne vstreky alebo cerpadlo co by pomohlo?
-
- Aktivista
tu tvoji utkvělo představu zkus rozběhat, potop se do ledové vody, dobrá je borovička a rozchlastat blbý nápad, som len baba hajzlová,oščana aj osraná, papierom omotaná, z výkonu nebudě nič z hovna nespravím bič, až přijdeš k sobě kup si silnější tdi s čipem kde už je pořádná spojka a budeš spokojený, nebo si kup motorku
https://youtu.be/e97CVGEjU9Y
https://youtu.be/e97CVGEjU9Y
Naposledy upravil(a) slovacek.milos dne 31 bře 2025, 10:21, celkem upraveno 3 x.
Motorkuu som mal hehe
-
- Aktivista
já se ti nesměju jen pečlivě čti, mám 1.9 td kterou jsem si oturbil tak nějaké zkušenosti mám, udělal jsem to jen kvůli škodasrazům a že jsem všechno na to měl zdrarma, výsledek spojka KO, a výkon oničem, ale byla sranda, pokec, mnoho hezkých chvil, bohužel jsem prej rusofil a dezolátor tak mám na škoda panda doživotní zákaz

Chapem
Ja len sa neviem rozhodnut ci upravit tu 1.6TD alebo swap 1.9tdi len neviem jaku 1.9 nechcem sa mi ebat s kabelazou a elektrikou.
Chce aby to slo kus lepsie nemusi to letiet
Ja len sa neviem rozhodnut ci upravit tu 1.6TD alebo swap 1.9tdi len neviem jaku 1.9 nechcem sa mi ebat s kabelazou a elektrikou.
Chce aby to slo kus lepsie nemusi to letiet

-
- Přispěvovatel
Možno by bolo lepšie najprv zistiť, či to má výkon aký má mať. Ak nie - odstrániť dôvody prečo. Aby tu rýchlo nebolo vlákno o poruchách, závadách...
1.9 JTD 85kW (2x), predpísané oleje + Metabond
Mas na výběr.Bud budeš jezdit z TD a užívat si chvilek "bez" starosti píšu to schválně bo tyto motory nejsou moc stavěné na výkon,nebo tam něco pustíš a praskne ti těsnění nebo hlava(hlavy jsou docela problém)nebo jít cestou TDI z převodovkou bo origo nesnese moc a je moooc krátká takže volit TDi převodovku a nechat to postavit na mechaniku ať to vypadá jak origo...jinak doporučuji sehnat 1 Toledo 1.9 TDI z kterého pouzijes snad vše
Jo dakujem za raduu
Nieco uz vymyslim
Nieco uz vymyslim