Passat B8 biturbo CUAA, 2018
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat B8 biturbo CUAA, 2018
Zdravím, má tady někdo tohoto Passata? Mě vypaluje DPF po 230km a rád bych porovnal udaje z VAGDPF s jiným Passatem. Rád zaplatím za ztrátu času. Děkuji. Případně znáte někoho kdo je dobrý na tuto problematiku?
Naposledy upravil(a) šulda dne 05 led 2026, 10:47, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava textu pro lepší čitelnost.
Důvod: Úprava textu pro lepší čitelnost.
Re: Passat B8 biturbo CUAA, 2018
Co te konkrétně zajímá?
Ahoj. Potřeboval bych něco takového. Začátek, střed a konec vypalování.Tady jsem to vložil v opačném pořadí.Trochu s tím vkládáním zápasím.
Prostě si myslím, že mi to 2x tolik kouří než má být.A nevím jestli vstřiky,EGR,soft......Mám najeto 110 tis a to je dost málo aby bylo něco "zaplněné".Když se zeptám někoho kdo tomu snad rozumí tak tvrdí že je vše ok.Ale já si myslím že ne. Prostě vypalovat po 23O km je moc brzo.
Prostě si myslím, že mi to 2x tolik kouří než má být.A nevím jestli vstřiky,EGR,soft......Mám najeto 110 tis a to je dost málo aby bylo něco "zaplněné".Když se zeptám někoho kdo tomu snad rozumí tak tvrdí že je vše ok.Ale já si myslím že ne. Prostě vypalovat po 23O km je moc brzo.
- Přílohy
-
- DPF3.jpeg (162.07 KiB) Zobrazeno 382 x
-
- DPF2.jpeg (172.21 KiB) Zobrazeno 382 x
-
- dpf1.jpeg (187.41 KiB) Zobrazeno 382 x
Kolik to ma protitlak po regeneraci na volnobeh? Provoz spis kratší trasy na tech 230km regenerace?
Provoz dálniční,na ten protitlak se podívám.
Zdravím. Měl bych prosbu, víte někdo kolik verzí softu pro tento motor bylo vydáno?(2.0 Biturbo 176kW,CUAA, Passat ALLtrack) Děkuji.