Žárovky jsou jasné,sprosté podsvětlení u GIII se nezapře. Ale mají ještě svítit ty dva displeje zeleně jak jsou na nich udaje o KM a hodiny. A tam ale žárovičky nejsou nebo jsou??? A jaký typ???
VW Vento 1,9TDI 66kw 90ps,AHU, klima,r.v.7/97 prodej ČR 5/98....I love TDI.....
Tomasvw píše:http://www.blauetachos.de/doc/vw/golf_3 ... on_trw.htm
je tam popisana prerabka na modre podsvietenie, ale je to tam všetko videt, vyzera ze su tam ziarovky, v displeji je potom zelena folia co robi farbu.
Děkuji za zajímavý odkaz,ale jestli to zvládnu já že.... Na modro to zase nepotřebuji,jen aby mi svítily ty displeje.....
ja myslím že to zvládneš, asi bude stacit len budiky vytiahnut z palubky a vymenit ziarovky odzadu, rozoberat to nebude treba, to robili kvoli vymene tej folie v displeji
Tomasvw píše:ja myslím že to zvládneš, asi bude stacit len budiky vytiahnut z palubky a vymenit ziarovky odzadu, rozoberat to nebude treba, to robili kvoli vymene tej folie v displeji
Nielen kvôli tebe ,ale ma občas napadá ak niekto dá bydlisko slovakia, možno sa niekedy radí so susedom z baráku a nevie o tom. Nebolo by lepšie dať bydlisko. Možno by sme- ste sa stretli pred domom a poradili.
no ale vis jak to obcas tady chodi , nekdo prijde ... "chlapi potrebuju nekoho s VAG" ... a o par dni pozdeji , "ty vole tos nemohl rict ze bydlis vedle ?"
Hele tati mašinky smí jezdit i po silnicích ? Kdepak hochu to je jen strycovo TDI
noo, mate kus pravdy, ale podla mna neni zle ked sa problemy preberu aj na fore, potom staci pouzit "hledat" a je tam vsetko co clovek potrebuje vedet. a o tom to predsa je.
Tomasvw píše:noo, mate kus pravdy, ale podla mna neni zle ked sa problemy preberu aj na fore, potom staci pouzit "hledat" a je tam vsetko co clovek potrebuje vedet. a o tom to predsa je.
Chlapiiiiiii,jak mám zprovoznit ty displeje.....To mám přepájet ledky nebo jak??