Tak dneska jsem konečně sladil všechno konečně dohromady jak má být.Olejový chladič ze 130PS vezre č.d.038 117 021B uplně stejný jak na příčný,tak na podélný motor.Jen jedna hadice se musela trochu zkrátit jinak sednul jak prdel na hrnec.Sací svody z taktéž 130PS+ALU příruba.A nerezové vedení vzduchu průměr.60mm.Bez člena mannik(mimochodem velice šikovnej člověk

) ) by to asi celé nedopadlo.Jeho Octavii budem dodělávat o víkendu,bude to něco podobného co mam teď v autě já...
Po dnešní zkušební jízdě můžu říct jedno plus a jedno mínus.Plus je,že se citelně zlepšila reakce na přidání plynu po přeřazení,už se to tolik nedusí a snadněji se vytáčí...rychleji jde za plynem.A mínus je,že už nemůžu dát přes půl plynu,jelikož spojka to bohužel nevydrží...¨což mě docela seře!V létě se dávala nová sada na jednohmotu,ale asi se dalo čekat...

Momentálně tam mam teda hybrid turbo,130ps sání,trysky Race520,mechaniku čerpadlo made by Andre,které budem muset ještě pak doladit,viď?

až tam teda ještě loupnu 12mm hlavu a pak asi nějakou lepší spojkovou sadu nebo už nevim...
tak teď pár foto...