Máte někdo zkušenosti se stejným problémem? Jak jste vyřešili, stačí opravná tužka?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
opravit to nejde nijak, je to metla a všechno je na ní vidět, opravit jdou jen drobné rýhy v laku které lehce přejedeš pod vodou teba 1000 pak 2000 papírem a strojně zleštíš 3M, pokud je metla v pořádku zbrousí se lak kolem té rýhy a celý díl se jenom přelakuje, ale to už je pro lakovnu ceny jsou 1000-3500 za díl jak kde a jak co milošpassatb3 píše:Dnes mě totálně vytočil nějakej č..ákobjel celou levou stranu auta klíčem. Rýha naštěstí není až na plech, ale i tak je hlubší a hlavně je na novým laku
(stříbrná metla).
Máte někdo zkušenosti se stejným problémem? Jak jste vyřešili, stačí opravná tužka?
To nejsi jediný. Já mám sice díky těmto volům práci, ale udělat to někdo na mým pašíkovi a já ho při tom chytit strčil bych mu ty jeho pazoury mezi dveře a pořádně přibouchnul.lt.kubosh píše:Jsem majitelem nove ryhy tyden. Pres oboje dvere, nekde az na kov.
Daroval bych celou castku za lakovani obou dilu tomu, kdo by mi sdelil pachatele.