PŘIBRZDUJÍ KOTOUČE

co se jinam nevešlo/nehodilo - ohledně aut

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
TURBO
Sběrač informací
Odpovědi: 0

PŘIBRZDUJÍ KOTOUČE

Příspěvek od TURBO »

CHTĚL JSEM SE ZEPTAT PŘIBRZDUJÍ MI KOTOUČE DRHNOU , MĚNIL JSEM KOLA ZA LETNÍ A DOST TO ŠLO TĚŽCE A TAHÁ MI AUTO DOPRAVA TAK NEVÍM JESTLI MÁM VYVŽOVAT KOLA , A NEBO JE TO NORMÁLNÍ ŽE TO PŘIBRZDUJE :? DÍK ZA ODPOVĚDI
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

nemáš potrhaný manžety na brzd. třmenech, buď na pístku, nebo na vodících trnech, může to být orezlé a zůstává to pak viset.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

No že by se přibrzďování řešilo vyvažováním kol? Chce to vymontovat brzdiče, pěkně vyčistit a uvolnit, eventuálně vyměnit těsnící gumičky, protože tyhle gumičky vracejí píst zpět. Kolo by po odbrzdění mělo jít volně otáčet.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
TURBO
Sběrač informací

Příspěvek od TURBO »

kolem otočím ale ztuha ,pokusím se to vyčistit doufám že to půjde bez problémů , jinak díky za odpovědi :)
zdenace
Aktivista

Příspěvek od zdenace »

Přesně tak, vše musíš vyčistit příp. vyměnit prachovky. Kolo se musí otáčet lehce.
TURBO
Sběrač informací

Příspěvek od TURBO »

JO přibrzduje to dost auto stálo 4 dny a tak jsem ho skusil potlačit rukou a nešlo to udělalo to kvík a šlo z tuha o víkendu to musím vyčistit , doufám že se mi to podaří bez problémů, a mám ještě něco koupit kromě těch prachovek? a brzdovku by to asi taky chtělo vyměnit bude auto mám sice necelý rok ale kdo ví jestli tam byla měněna? a na co si mám dát bacha při rozebíraní Dík za odpovědi
TURBO
Sběrač informací

Příspěvek od TURBO »

Chlapi je tu někodo poblíž Ostravy nebo okolí kdo by mi pomohl kdyby jsem něco potřeboval a nebo si nevěděl rady, zadarmo by to nebylo dík :D :D :D :) mám Octavii 1,9
TURBO
Sběrač informací

Příspěvek od TURBO »

Jo a přibrzdují asi všechny je to normální a nebo muže být ještě něco vadného (LOL) :?
TURBO
Sběrač informací

Příspěvek od TURBO »

Včera jsem to nevydržel a pokusil se to rozdělat, sundám kolo a zjistím že jsou tam dva imbusy a jsou to asi 7 mám 6 a 8 imbus pokusím se ho sehnat a nebo zbrousím 8, takže jsem nic neudělal, chtěl jsem koupit nahradní ty těsníci gumičky byl jsem prodejně škoda kde je i servis a nemělije, nechápu jak pak opravují auta. Chtěl jsem koupit orginály, protože tady u jsou v prodejnách od různých firem hlavně z Polska a to jsem se už párkrát spálil (LOL) (wallbash) . jinak dík za odpovědi :) :D
Kornout
Aktivista

Příspěvek od Kornout »

Pokud nemáš trošku pořádnej vercajk, tak se na to sám radši vyprdni, nebo strhneš ty inbusy a budeš mít akorát pakárnu. Jinak ty třmeny to chce komplet rozebrat, vyčistit a koupit oprvárenský sady a přehodit gumičky a prachovky. Zadní třmeny jsou daleko horší, nejdou jen tak stlačit, musíš při stlačování otáčet pístkem, hlavně to neber sikama, jinak na pístku uděláš vrypy.
Kuwa, to tu není nikdo šikovnej z Ostravy :x ? Nebo tam jste všichni bohatý?
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW :-D
TURBO
Sběrač informací

Příspěvek od TURBO »

Vercajk mám jenom základní , myslel jsem že se někdo zručný ozve z okolí , kdo má koníčka auta, radši dám prachy někomu koho to baví rád pomůžu a vím že je to dobře udělaný, a ne jak si dáš auto do servisu at ti vymění olej a nechají tam původní filtr jen ho utřou .jinak dík za rady
oliofiat
Sběrač informací

Příspěvek od oliofiat »

Jo němec to je šikulka,na místa běžný údržby nasere šrouby s atypem a vijó do servisu aby to nebylo moc levný. Pokud ti přibržďují všechna kola, tak to buď stálo někde v povodni nebo je něco s hl. brzd. válcem.
Jinak jsem měl ještě u starýho piána vadnou brzd. hadičku-vevnitř se kousek odloupl a dělal zpětnou klapku-kolo se volně točilo, šláplo se na pedál a bylo zablokovaný-povolil se odvzdušňovák a zas to bylo O.K., tak se musela vyměnit hadička, ale v 99% případů je to zareznutím brzdičů.
2,4TD_HLX_week
Odpovědět

Zpět na „Diskuze o autech“