překročení rychlosti
Moderátoři: šulda, Moderátoři
překročení rychlosti
Tak o kolik jste kdo někdy překročil povolenou rychlost? 
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Tohle neni dobre tema. Urcite ne rychlost po meste.
Zvlaste ne s vyhlidkou na to, ze od cervence budou merit mestsi picu$ove.
Uz jsem videl nejaky porad s MP a tam takovy nateseny kripl zvanil jak budou merit. UZ to vidim: na prehledne dvouproudovce, kde je 50ka budou zalezli hned za znackou a radar zkalibrovany na 51km/h.
Mlatit bysme je meli.
Zvlaste ne s vyhlidkou na to, ze od cervence budou merit mestsi picu$ove.
Uz jsem videl nejaky porad s MP a tam takovy nateseny kripl zvanil jak budou merit. UZ to vidim: na prehledne dvouproudovce, kde je 50ka budou zalezli hned za znackou a radar zkalibrovany na 51km/h.
Mlatit bysme je meli.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
Hm, já mám totiž taky blbej rekord, ve 40km/h na tachači 190km/h, naštěstí tam ta značka byla kvůli práci na silnici a byla Neděle večer, takže se zase tak moc nedělo.
Jednou se mi povedl pěknej kousek,sic už je to pár let zpět, ale stalo se. Cesta PH - Rumburk, přes Mělník (Dubskejma zatáčkama), měřeno značka- značka, Pátek výjezd z PH v 15h! Konečný čas 1h:15min!!! Při příjezdu do Rbk jsem ruku na elektronech neudržel.
Jednou se mi povedl pěknej kousek,sic už je to pár let zpět, ale stalo se. Cesta PH - Rumburk, přes Mělník (Dubskejma zatáčkama), měřeno značka- značka, Pátek výjezd z PH v 15h! Konečný čas 1h:15min!!! Při příjezdu do Rbk jsem ruku na elektronech neudržel.
KTM 250 SX-F

... only S764