Ventil N75
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Ventil N75
Dneska jem sundaval sání abych ho vyčistil rovnou jsem vyčistil i turbo protože stejně muselo dolu jinak k sání bych se nedostal mimochodem to by jste měli vydět dost dobrej sajrajt a kolik toho bylo,ale k věci zarazilo mně že z N75 vytékal olej a totéž z té plechovky co otvírá klapku v turbu myslím že to mám dobře zapojenýale jestli máte někdo schéma zapojení tak sem sním kouknu na to.(kdybich vjeděl jak vložit foto tak nějaké poskytnu)
octule 2.0 BKD
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
- Matrix
- Aktivista
Jéé, fotky to by bylo super. Musíšje umístit umístit na nějaký freeweb a pak sem jen umístíš linky k tomu obrázku... když tak je pošli na kopeky@volny.cz a já ti to na web dám. Myslím že fotky budou prospěšné všem 

Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
snad ti to přišlo,Matrix píše:Jéé, fotky to by bylo super. Musíšje umístit umístit na nějaký freeweb a pak sem jen umístíš linky k tomu obrázku... když tak je pošli na kopeky@volny.cz a já ti to na web dám. Myslím že fotky budou prospěšné všem
octule 2.0 BKD
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
turbo jsem rozebraný nefotil nic na něm není je to stará hajtra to múže každej kdo není trouba, sání jsem po vyndání zapoměl bliknout jen ten bordel z něj . jinak k tomu turbu, nejhorší bylo povolit šrouby na parohách jeto na nějaké fotce vydět jsou tři třinactky tísícihran ráčnou se to dá ale bacha ať vám to neproklouzne pak budete mít prsty trochu pochromaný jako já,(bez kůže) na jedné fotce je vydět v bloku sání tak dvakrát tolik je v potrubí.
octule 2.0 BKD
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
- Pepe Karita
- Přispěvovatel
no jak jsem psal je to starej krumpl a já lopatky nevyděl jen vrtule a jednu asi jako desetikoruna velkou klapku já ho rozebíral poprvé všude jsem na fotkách vyděl jk čistěj klapky tak jsem čumněl, no fakt škoda že jsem to nenafotil .Matrix píše:No vidíš a mě by zrovna zajímalo, jak to vypadá uvnitř na lopatách
octule 2.0 BKD