Motor Tdi 81 kW klepe
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor Tdi 81 kW klepe
Po novém sestavení motoru(přidřené dva písty, dány vložky a nové písty, nové šály klika a ojnice + nové kroužky) po nastartování klepe, něco jako když jsou pryč hydroštely, ale klepání se ozývá spíše ze spodu z motoru, mě se zdá jako od spojky, ale to je můj dojem. Neřešil jste někdo něco podobného? Jak se projevuje vadný dvouhmotový setrvák? Diky za rady.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Motor Tdi 81 kW klepe
přišlápni spojku a dvouhmota by se měla sklidnit, spíš ale třepe jak klepe, každá rada drahá pokud to klepe na klice tak jak se klika zatlakuje olejem zvýšením otáček zvuk klepecu se mění, klepání pístu v HU se ztrácí ve vysokých otáčkách, je to nekonečné téma miloštosr píše:Po novém sestavení motoru(přidřené dva písty, dány vložky a nové písty, nové šály klika a ojnice + nové kroužky) po nastartování klepe, něco jako když jsou pryč hydroštely, ale klepání se ozývá spíše ze spodu z motoru, mě se zdá jako od spojky, ale to je můj dojem. Neřešil jste někdo něco podobného? Jak se projevuje vadný dvouhmotový setrvák? Diky za rady.
-
- Aktivista
-
- Aktivista
Re: Motor Tdi 81 kW klepe
dány vložky ????tosr píše:Po novém sestavení motoru(přidřené dva písty, dány vložky a nové písty, nové šály klika a ojnice + nové kroužky) po nastartování klepe, něco jako když jsou pryč hydroštely, ale klepání se ozývá spíše ze spodu z motoru, mě se zdá jako od spojky, ale to je můj dojem. Neřešil jste někdo něco podobného? Jak se projevuje vadný dvouhmotový setrvák? Diky za rady.