Passat B4 combi 4/96 - el. stahovani oken
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Passat B4 combi 4/96 - el. stahovani oken
Nedavno jsme potreboval stahnout zadni okno, dolu se dostalo a pri vyjeti zustalo cca 1 cm nedvreny a motorek jako kdyby kiksnul...na tlacitko uz vubec nereaguje...o nic se to zaseknout nemohlo
Nevite jestli je to nekde na pojistkach, nebo se meni rovnou cely motorek stahovani oken?
Nevite, jestli jsou vsechny 4 motorky na jedne pojistce (rele)? Kdyby jo, tak to pojistkou nebude, ostatni fungujou...
Diky za odpovedi
Nevite jestli je to nekde na pojistkach, nebo se meni rovnou cely motorek stahovani oken?
Nevite, jestli jsou vsechny 4 motorky na jedne pojistce (rele)? Kdyby jo, tak to pojistkou nebude, ostatni fungujou...
Diky za odpovedi
-
- Aktivista
Re: Passat B4 combi 4/96 - el. stahovani oken
nebo ti kiksnula stahovačka, nebo řídící jednotka u motorku , rozdělat a podívat se, milošcernohom píše:Nedavno jsme potreboval stahnout zadni okno, dolu se dostalo a pri vyjeti zustalo cca 1 cm nedvreny a motorek jako kdyby kiksnul...na tlacitko uz vubec nereaguje...o nic se to zaseknout nemohlo
Diky za odpovedi
RJ u motoru? To se mi nezda, kdyz ostatni jdou...tapecirung jsem rozdelal, ale nic moc jsem nezjistil.slovacek.milos píše:nebo ti kiksnula stahovačka, nebo řídící jednotka u motorku , rozdělat a podívat se, milošcernohom píše:Nedavno jsme potreboval stahnout zadni okno, dolu se dostalo a pri vyjeti zustalo cca 1 cm nedvreny a motorek jako kdyby kiksnul...na tlacitko uz vubec nereaguje...o nic se to zaseknout nemohlo
Diky za odpovedi
Jak by se poznala spatna stahovacka?
-
- Aktivista
cernohom píše:RJ u motoru? To se mi nezda, kdyz ostatni jdou...tapecirung jsemslovacek.milos píše:nebo ti kiksnula stahovačka, nebo řídící jednotka u motorku , rozdělat a podívat se, milošcernohom píše:Nedavno jsme potreboval stahnout zadni okno, dolu se dostalo a pri vyjeti zustalo cca 1 cm nedvreny a motorek jako kdyby kiksnul...na tlacitko uz vubec nereaguje...o nic se to zaseknout nemohlo
Diky za odpovedi
rozdelal, ale nic moc jsem nezjistil.
vedle motorku máš jakoby ještě jednu krabici a to je řídící jenotka je tam? miloš
Jak by se poznala spatna stahovacka?
-
- Aktivista
Tak to jo, nastesti to mam vzadu vpravo, ale stve me, ze to se mi to seklo centak pred koncem, ted kdyz jedu po dalnici, tak je vetsi hluk, premyslim, ze bych to nejak dotocil klickou nebo nejakym zpusobem a dal bych to neresil...az by bylo vic casu, tak bych se na to poradne mrknulslovacek.milos píše:tak to nevím jsem taky na cestě k poznání, nejlépe na vrakecu napíchnout druhou i s motorkem, já ji mám v háji zas u řidiče a to dělá daleko větší problém milošcernohom píše:To nevim, v tydnu to prozkoumam...
Mohla by to byt teoreticky i pojistka? Jak bych poznal spatou RJ?
-
- Aktivista
nebo to zalep izolepou a mrkni na skoukromou zprávu milošcernohom píše:Tak to jo, nastesti to mam vzadu vpravo, ale stve me, ze to se mi to seklo centak pred koncem, ted kdyz jedu po dalnici, tak je vetsi hluk, premyslim, ze bych to nejak dotocil klickou nebo nejakym zpusobem a dal bych to neresil...az by bylo vic casu, tak bych se na to poradne mrknulslovacek.milos píše:tak to nevím jsem taky na cestě k poznání, nejlépe na vrakecu napíchnout druhou i s motorkem, já ji mám v háji zas u řidiče a to dělá daleko větší problém milošcernohom píše:To nevim, v tydnu to prozkoumam...
Mohla by to byt teoreticky i pojistka? Jak bych poznal spatou RJ?
-
- Aktivista