Passat B4 combi 4/96 - el. stahovani oken

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
cernohom
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Passat B4 combi 4/96 - el. stahovani oken

Příspěvek od cernohom »

Nedavno jsme potreboval stahnout zadni okno, dolu se dostalo a pri vyjeti zustalo cca 1 cm nedvreny a motorek jako kdyby kiksnul...na tlacitko uz vubec nereaguje...o nic se to zaseknout nemohlo
Nevite jestli je to nekde na pojistkach, nebo se meni rovnou cely motorek stahovani oken?
Nevite, jestli jsou vsechny 4 motorky na jedne pojistce (rele)? Kdyby jo, tak to pojistkou nebude, ostatni fungujou...

Diky za odpovedi
slovacek.milos
Aktivista

Re: Passat B4 combi 4/96 - el. stahovani oken

Příspěvek od slovacek.milos »

cernohom píše:Nedavno jsme potreboval stahnout zadni okno, dolu se dostalo a pri vyjeti zustalo cca 1 cm nedvreny a motorek jako kdyby kiksnul...na tlacitko uz vubec nereaguje...o nic se to zaseknout nemohlo
Nevite jestli je to nekde na pojistkach, nebo se meni rovnou cely motorek stahovani oken?
Nevite, jestli jsou vsechny 4 motorky na jedne pojistce (rele)? Kdyby jo, tak to pojistkou nebude, ostatni fungujou...

Diky za odpovedi
nebo ti kiksnula stahovačka, nebo řídící jednotka u motorku , rozdělat a podívat se, miloš
cernohom
Sběrač informací

Příspěvek od cernohom »

slovacek.milos píše:
cernohom píše:Nedavno jsme potreboval stahnout zadni okno, dolu se dostalo a pri vyjeti zustalo cca 1 cm nedvreny a motorek jako kdyby kiksnul...na tlacitko uz vubec nereaguje...o nic se to zaseknout nemohlo

Diky za odpovedi
nebo ti kiksnula stahovačka, nebo řídící jednotka u motorku , rozdělat a podívat se, miloš
RJ u motoru? To se mi nezda, kdyz ostatni jdou...tapecirung jsem rozdelal, ale nic moc jsem nezjistil.
Jak by se poznala spatna stahovacka?
slovacek.milos
Aktivista

cernohom píše:
slovacek.milos píše:

Diky za odpovedi
RJ u motoru? To se mi nezda, kdyz ostatni jdou...tapecirung jsem

rozdelal, ale nic moc jsem nezjistil.

vedle motorku máš jakoby ještě jednu krabici a to je řídící jenotka je tam? miloš
Jak by se poznala spatna stahovacka?
cernohom
Sběrač informací

Příspěvek od cernohom »

To nevim, v tydnu to prozkoumam...
Mohla by to byt teoreticky i pojistka? Jak bych poznal spatou RJ?
slovacek.milos
Aktivista

cernohom píše:To nevim, v tydnu to prozkoumam...
tak to nevím jsem taky na cestě k poznání, nejlépe na vrakecu napíchnout druhou i s motorkem, já ji mám v háji zas u řidiče a to dělá daleko větší problém miloš
cernohom
Sběrač informací

Příspěvek od cernohom »

slovacek.milos píše:
tak to nevím jsem taky na cestě k poznání, nejlépe na vrakecu napíchnout druhou i s motorkem, já ji mám v háji zas u řidiče a to dělá daleko větší problém miloš
Tak to jo, nastesti to mam vzadu vpravo, ale stve me, ze to se mi to seklo centak pred koncem, ted kdyz jedu po dalnici, tak je vetsi hluk, premyslim, ze bych to nejak dotocil klickou nebo nejakym zpusobem a dal bych to neresil...az by bylo vic casu, tak bych se na to poradne mrknul
slovacek.milos
Aktivista

cernohom píše:
slovacek.milos píše:
Tak to jo, nastesti to mam vzadu vpravo, ale stve me, ze to se mi to seklo centak pred koncem, ted kdyz jedu po dalnici, tak je vetsi hluk, premyslim, ze bych to nejak dotocil klickou nebo nejakym zpusobem a dal bych to neresil...az by bylo vic casu, tak bych se na to poradne mrknul
nebo to zalep izolepou a mrkni na skoukromou zprávu miloš
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

Hledej zlámaný dráty ve dveřích nebo ko stahovačka....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
cernohom
Sběrač informací

Příspěvek od cernohom »

Ladas píše:Hledej zlámaný dráty ve dveřích nebo ko stahovačka....
Zlomeny dratky to nebudou, stalo se to pri zavrenych dverich, tak asi ta stahovacka :(
Ladas
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Ladas »

na tom nezávisý jestli byly zavřený nebo dokořán (hm)
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
cernohom
Sběrač informací

Příspěvek od cernohom »

Ladas píše:na tom nezávisý jestli byly zavřený nebo dokořán (hm)
aha...ja myslel, ze pokud se to stalo, kdyz se dvere nehybaly, tak to nebude dratkem. Pochopil bych, kdez se s dvermi hybe a pak to nejde...ale takhle jsem si myslel, ze je to motorkem
Tomas1
Sběrač informací

Příspěvek od Tomas1 »

inak ja mam iny problem potrebujem cely mechanizmus do dveri myslim ten vodic po ktorom lieta motorcek aj s tymi chapadlami..skuste niekto ponuknut kupim na predne soferove okno v podstate by to malo byt asi jedno
cernohom
Sběrač informací

Příspěvek od cernohom »

Vyreseno - dvere jsem rozebral, bez tapecirungu pripojil spinac a fungovalo to...takze priskripnute draty...
tomáš karbus
Aktivista

Příspěvek od tomáš karbus »

tak najdi jaké a pokud možno to dořeš, protože u b4 je to dost problém a zbytečně by něco odešlo a pokud někdo schání levé přední okno s tím pojezdem tak doma něco mam, ale bez eletriky
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“