MEGANE-ventilátor kúrenia
Moderátoři: šulda, Moderátoři
MEGANE-ventilátor kúrenia
Megane 1998 K7MA7 1.6 66kw. Nejde ventilátor kúrenia,poistky OK,nový odpor ventilátora a nejde na žiadnu rýchlosť.Ked pripojím priamy prúd na špirály nna tom odpore ventilátor ide.Riešili ste niekto podobný problém,alebo nemáte shému zapojenia od vypínača ventilátora po ten odpor?Za každú radu dík.
ventilátor
Dík že si zareagoval na dotaz.To napájanie býva vypadnuté na tom paneli alebo niekde inde?(napr: poistkovom boxe?).K meraniu na paneli topenia som sa už nedostal.Auto mi príde po nedeli.Prosím ťa ešte mi nesedí jedno:do viacpolovej patice ktorú pripojím na odpor ventilátora idú dva prúdy(silnejšie káble) z poistek vedľa akumulátora.Lenže v tom odpore su piny rozložené tak ,že prúdy s tých káblov nikde nepokračujú,proste v tej patici končia,na špirálach nemám žiaden prúd.Ako je vlastne ten ventilátor ovládaný?
kterej renault s timlhe nema problem??? ale zase se to da u tehle aut vyloucit, ctvrta rychlost jde pres rele, tak pokud jede, jedna se bud o cely odpor nebo pouze o tepelnou pojistku. Pokud nejede vubec, je to napajeni. Parkrat jsem se s tim setkal, ty ocouzeny kabely nevypadaj moc koser, aji z toho jde strach 

Nissan Primera SW 1,9 DCi
-
- Nováček
Zdravim pani, mam renault megane combi 1,9dti (r.v. 2000). Neviem ci to je chyba, alebo vlastnost renaultov, ale ventilator kurenia/klimy mi fuka strasne slabo. Rovnako prepinac smeru fukania ma len minimalny ucinok. Ked zapnem fukanie na nohy, musim regulatormi pozatvarat vsetky ostatne vrchne prieduchy. Neviete kde by mohla byt zrada? Doteraz som jazdil na korejcovi a ten pri mensom hluku fukal daleko silnejsie. Vopred vdaka za rady.
vymen pylovej filtrmartingiertl píše:Zdravim pani, mam renault megane combi 1,9dti (r.v. 2000). Neviem ci to je chyba, alebo vlastnost renaultov, ale ventilator kurenia/klimy mi fuka strasne slabo. Rovnako prepinac smeru fukania ma len minimalny ucinok. Ked zapnem fukanie na nohy, musim regulatormi pozatvarat vsetky ostatne vrchne prieduchy. Neviete kde by mohla byt zrada? Doteraz som jazdil na korejcovi a ten pri mensom hluku fukal daleko silnejsie. Vopred vdaka za rady.
Nissan Primera SW 1,9 DCi