TACHOMETR

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
ALOIS KOKOSKA
Nováček
Odpovědi: 0

TACHOMETR

Příspěvek od ALOIS KOKOSKA »

AHOJ.
MÁM TAKOVÝ PROBLÉM. ROZBIL SE MI TACHOMETR NA FABII 1.9 TDI R.V. 2004 11 MĚSÍC(MODEL 2005).KOUPIL JSEM STARŠÍ Z FABIE R.V. 2001 1.9 TDI. JEDINÉ CO MI UKAZUJE JE TEPLOMĚR A PALIVOMĚR ALE OPAČNĚ. NEJDE MI UKAZATEL RYCHLOSTI, PALUBNÍ POČÍTAČ. OTÁZKA ZNÍ: PORADÍ MI NĚKDO JAK JE TO SE ZAPOJENÍM KONEKTORŮ VEDOUCÍCH DO TACHOMTRU?PŘEDEM DĚKUJI.
PS: INFO NA Alois.Kokoska@seznam.cz :o
mira
Přispěvovatel

Příspěvek od mira »

jasne. modrej na zelenej a zelenej na zlutej. to cely vomotat hnedou.

pokud by te to urazelo: vezmi klic 44 a krapni s nim do steftu hned vokolo. to se podda a zaridi maximalne na vokapy.

info na
http://kulatej@debil.cz
ALOIS KOKOSKA
Nováček

mira píše:jasne. modrej na zelenej a zelenej na zlutej. to cely vomotat hnedou.

pokud by te to urazelo: vezmi klic 44 a krapni s nim do steftu hned vokolo. to se podda a zaridi maximalne na vokapy.

info na
http://kulatej@debil.cz
TAK TEDA DÍK. UDĚLAL JSEM VŠE JAK SI PORADIL A ŠLAPE VTO JAKO HODINKY. SUPER SI SKUTEČNÝ ODBORNÍK.
(LOL)
PS:HOW IS HANGING :o
KDE UDĚLALI SOUDRUZI Z CSSD CHYBU?
dalik
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dalik »

Vypada to na zkrat.
Mezi usima.
Mirovejma.
(hm) (hm) (hm)
mira
Přispěvovatel

Příspěvek od mira »

ale prdlajz. proc nenapise co mel za budiky a jaky tam dal budiky. konkretne a cisla. pokud neuvede, dostane odpoved jakou dostal.

z mejch kamaradu co tvrdili ze je vsechno stejny jsem malem vyrost pote co se snazily narvat 1.7TD z opla do dvojkovyho golfa. to je stejny rikali.
lt.kubosh
Aktivista

Příspěvek od lt.kubosh »

Mira> Plne chapu, sveho casu, mne jeden znamy presvedcoval, ze procesor 486DX2 jde v te patici otocit o 90, 180 a i 270° a bude to fungovat.

To bylo samozrejme, ze on tomu rozumi, protoze delal na brigade v pocitacovem obchode.

Nechal jsem jej to nazorne demonstrovat na jeho nove DX2/66. (rofl)
Nenabehlo to. Nicmene to (kupodivu - 5V je docela dost) nenabehlo ani po umisteni Pin1 na Pin 1 (noteeth)

S tema budikama, all the same shit. Akorat to mozna chtelo upozornit, ze i vybrobcu budiku je nekolik.
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!) :D
ALOIS KOKOSKA
Nováček

mira píše:ale prdlajz. proc nenapise co mel za budiky a jaky tam dal budiky. konkretne a cisla. pokud neuvede, dostane odpoved jakou dostal.

z mejch kamaradu co tvrdili ze je vsechno stejny jsem malem vyrost pote co se snazily narvat 1.7TD z opla do dvojkovyho golfa. to je stejny rikali.
ODBORNÍKU TY CISLA TI DODAM, NAPIS CO PŘESNĚ POTŘEBUJEŠ.DOUFÁM, ŽE MI NEODPOVÍŠ JAKO PŘED TÍM. :D
KDE UDĚLALI SOUDRUZI Z CSSD CHYBU?
chiptuning
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chiptuning »

nejlepe menit za stejny cislo,nektery fabky berou signal rychlosti z abs a nektery z prevodu :P
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“