dotaz na kabel

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
petrucio
Nováček
Odpovědi: 0

dotaz na kabel

Příspěvek od petrucio »

Chci koupit kabel na vyčtení PIN z těchto stránek za 3.800,- http://www.cardiag.cz/autodiagnostika/t ... usb-2.html , ale nikde se nemohu dočíst, zdali k tomu káblu je i program /vag tacho 1.7 / nebo se musí program kupovat či stahovat vzlášť , je-li v češtině, umí to taky feliciiMPI, a pod. Jaké máte zkušenosti s tímto a s prodejcem? Nebo kde jinde a levněji? díky :?
Octavia I. 66kw začátečník
origoš
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od origoš »

Verze 1.7 neexistuje, je to 1.6, kde někdo přepsal identifikaci. Felicii to umí.
Benzín patří do letlampy a taky do resistinu

www.mosaznevyrobky.cz
vwphun
Přispěvovatel

Příspěvek od vwphun »

Stejně tak i verze 2.0 prodávaná na sodan.cz je přepsaná dokonce v1.62 ...
HanZ
Aktivista

Příspěvek od HanZ »

vwphun píše:Stejně tak i verze 2.0 prodávaná na sodan.cz je přepsaná dokonce v1.62 ...
A na tos přišel kde?? Jestli sis nevšim, tak je tam napsáno do jaké verze SW to spolupracuje. SW k tomu dodáván není.

Testoval jsem to na fábii 2002 a ta verze bez opel immo se nespojina na 30 pokusů ani jednou, ta novější verze s opel immo na každý z 20 pokusů.

Takže mě verze ovládací applikace naprosto nezajímá, podstatný je, jak chodí HW.
Hele chlapi, mám auto a nejede. Můžete mi prosím někdo poradit jak to mám pokud možno zdarma opravit, aby to zase jezdilo?? :woot:
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“