C 5 močovina

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
radek300
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

C 5 močovina

Příspěvek od radek300 »

Zrovna řeším problém co použít za aditiva.Potřebuji doplnit nádobku na aditiva.Jestli použít origo aditiva nebo nějakího jiného výrobce.Koupil jsem Ab Blue a nevím jestli to mužu použít použití je pro motory euro4 a 5,ale nevím jestli to C5 pokouše.Rozdíl je dost velký hlavně v ceně Ab Blue 1L 20 kč a origo 1000kč.Ab Blue se používá pro nákladní vozidla.Chtěl jsem nějaké podklady ale tam se nepíše pro jaké motory se to používá.Řešil to už někdo?
Lukas001
Přispěvovatel

Re: C 5 močovina

Příspěvek od Lukas001 »

radek300 píše:Zrovna řeším problém co použít za aditiva.Potřebuji doplnit nádobku na aditiva.Jestli použít origo aditiva nebo nějakího jiného výrobce.Koupil jsem Ab Blue a nevím jestli to mužu použít použití je pro motory euro4 a 5,ale nevím jestli to C5 pokouše.Rozdíl je dost velký hlavně v ceně Ab Blue 1L 20 kč a origo 1000kč.Ab Blue se používá pro nákladní vozidla.Chtěl jsem nějaké podklady ale tam se nepíše pro jaké motory se to používá.Řešil to už někdo?
Je v tom dost velkej rozdíl, nakl. používaj močovinu k NO a aditiiva jsou kvůli sazím.
Tipuju že to nemůže fungovat, protože každá pracuje na jiným principu (hm)
Lukas001
radek300
Přispěvovatel

Příspěvek od radek300 »

|Asi někomu věnuju 5 L močoviny protože ji mám na h....Tak nějak jsem si to myslel a proto tam dám origo aditiva.V pátek mě to čeká doplnit aditiva a naprogramovat jednotku.
Odpovědět

Zpět na „Citroën“