airbagy
Moderátoři: šulda, Moderátoři
airbagy
prosím pomoc mám problém s kontrolkami airbagů boční airbag stále svítí a čelní bliká auto bylo bouraný ale pytle tam jsou jednotku jsem nechal resetovat , konektory pod sedačkama jsem propájel už opravdu nevím kontroloval jsem kabely a nikde nic tak pomozte díky
-
- Nesolidní prodejce
Odpovědi: 0
Už jsem viděl i jednotku kde byla přehrána komplet paměť z jiné funkční,bohužel jinak konfigurované.Možná je někdy lepší než hodiny bloumat a letovat kdejaký podezřelý kabel,zajet někam na diagnostiku a vše je jasné během několika minut.mildaluky píše:Je to xsara picasso myslím že jednotka bude reaktivovaná dobře

Co vše bylo vystřeleno a co jsi měnil??
Já neměnil nic ale ten týpek který mi resetoval jednotku tak říkal že tam byli crash data takže to muselo být bourané jinak jsem kontroloval airbagy řidiče a spolujezdce a jsou tam boční nevím jak mám zjistit jednou už jsem na diagnostice byl a tam mi řekli že se nemůžou na tu jednotku napíchnout tak nechci zase vyhazovat prachy .
-
- Nesolidní prodejce
Odpovědi: 0
Zkontroluj si ještě předpínače pasů,u Picassa jsou přímo v navíječích,jinak je to tipická záležitost ,, týpek smázne crsach data na nesprávném místě a jednotka přestane komunikovatmildaluky píše:Já neměnil nic ale ten týpek který mi resetoval jednotku tak říkal že tam byli crash data takže to muselo být bourané jinak jsem kontroloval airbagy řidiče a spolujezdce a jsou tam boční nevím jak mám zjistit jednou už jsem na diagnostice byl a tam mi řekli že se nemůžou na tu jednotku napíchnout tak nechci zase vyhazovat prachy .

Pokud máš v pořádku napájení a jednotka opravdu nemluví,rovnou s ní ven.Je šance ji ještě přepsat nebo zkus jinou.
Čím ti to diagnostikovali?