Aditiva
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Aditiva
Je dobry davat do nafty aditivum? Je to k necemu dobre? Znam lidi co je nepouzivaji a nemaji ani v zime problem se starty a druha skupina lidi puziva aditiva i v lete a rikaji ze je to znat. A jake aditivum je dobre. Dik
C-MAX 1,6 TDCi 80kw
Pouzivam uz 10 let SUPER DIESEL ADITIV ZIMNÍ http://www.vif.cz/produkty.htm celorocne a nedavno jsem ho nedal a posloucham, ze mi motor nejak vice brumla.Prodava se na Benzine a driv se delal v tristranne flasce.O pridavani adit.do nafty se toho napsalo moc,ale ja ho pouzivam dlouho a nedam na nej dopustit.Nedavno jsem cet o tom jak borec na motoru 2,0 TDCI odrovnal vstriky aditivem,ale pak prisli na to, ze dal do nadrze celou flasku(na 1000l paliva???)Dulezite je dodrzovat davkovani!Moje poznatky jsou:lepe startuje a tissi chod.Spotrebu nesleduju.Zacal jsem ho davat pro jistotu,protoze tankuju tzv.z kanystru.Mam ale stary typ motoru,ty TDCI, tak zalezi na tobe.
Naposledy upravil(a) Karel dne 27 kvě 2006, 19:45, celkem upraveno 1 x.
JJ,můžu potvrdit,taky ho používám asi 5let , a nejvíc bylo poznat na P205 D. tam jsem věděl hned po sluchu jestli jsem ho přidal nebo ne.mají ho na Benzině a opravdu je znát chod motoru.Karel píše:Pouzivam uz 10 let SUPER DIESEL ADITIV ZIMNÍ http://www.vif.cz/produkty.htm celorocne a nedavno jsem ho nedal a posloucham, ze mi motor nejak vice brumla.Prodava se na Benzine a driv se delal v tristranne flasce.O pridavani adit.do nafty se toho napsalo moc,ale ja ho pouzivam dlouho a nedam na nej dopustit.Nedavno jsem cet o tom jak borec na motoru 2,0 TDCI odrovnal vstriky aditivem,ale pak prisli na to, ze dal do nadrze celou flasku(na 1000l paliva???)Dulezite je dodrzovat davkovani!Moje poznatky jsou:lepe startuje a tissi chod.Spotrebu nesleduju.Zacal jsem ho davat pro jistotu,protoze tankuju tzv.z kanistru.Mam ale stary typ motoru,ty TDCI, tak zalezi na tobe.

Seat CordobaTDI / AFN - 176 HP
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW
Seat Alhambra TDI / AFN - 171 HP
Škoda Fabia SDI / ASY - Nemá HP
Ford C-Max 1,6 Tdci - 80kW