[b]Z ničeho nic přestane táhnout[/b]

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mattiass
Nováček
Odpovědi: 0

[b]Z ničeho nic přestane táhnout[/b]

Příspěvek od mattiass »

Ahoj mam Seat Toledo rv 98 1.9 TDI 66kw a mam takovy problem kdyz jeddu do tahlejsiho kopce a "drzim" ho tak jakoby se zaplul nouzovej rezim vubec to nechce tahnout a chtel jsem se zeptat nez s tim pojedu do servisu jestli nekdo nemate zkusenost s podobnym problemem. Jo a jinak kdyz mi nastane tento problem tak za jizdy vypnu motor hned zase nastertuju a auto zase jede normalne az do te doby nez zase prijde dalsi kopec. Dekuji za jakou koliv radu :(
MAX
Přispěvovatel

Příspěvek od MAX »

Měl jsem tu samou závadu na Golfu, ale po výměně měřiče množství nasávaného vzduchu tato závada zmizela.
Naposledy upravil(a) MAX dne 24 dub 2008, 16:49, celkem upraveno 2 x.
Duke
Nováček

Příspěvek od Duke »

ja mel taky ten samy problem a bohuzel to po vymene vahy vzduchu a ventilu N75 vyresila nakonec az vymena turba :(
OI 66kW >> BMW E60 525D
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

nahlasil ti něco vag ?? koukal si na podtlaky?? zkoušel si jinou váhu??
VW T5 GP 103 KW long
Ivo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ivo »

Stretli sme sa s tým skoro všetci....

1. Mal by si absolvovať u niekoho diagnostiku, aby Ti povedal akú závadu si pamätá RJ .

2. Ak si zručný a budeš sa vedieť v motore zorientovať použiješ tu na fóre "Hledat" a nájdeš spústu návodov čo ako zistiť, čo to môže spôsobovať.
napr.:
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=8825
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=1874

a pod.

3. Ak si na to netrúfaš je dobré pohľadať niekoho z fóra ku komu to máš blízko a určite sa dohodnete.

Práci česť !!
G IV,variant,66 kW,ALH + niečo naviac od BH motor
mattiass
Nováček

Zavada odstranena

Příspěvek od mattiass »

tak jsem vsechno kontroloval, cistil jsem ty hadice a trubky na spetny vedeni spalin uz jsem mel v planuzaslepit ten egr ventil no a najednou jsem si vsimnul ze jedna z podtlakovych hadicek ktera ovlada ten egr byla derava tak jsem ji jenom zkratil a modlil se aby to byla ta pricina.
Mel jsem stesti auto ted jede jako nikdy predtim.
Tak rada na zaver - kdo ma podobny problem opravdu zkonrolujte vsechny ty hadicky mejte se
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“