Netáhne motor
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Netáhne motor
Můžete mi někdo poradit?? Mám passata 1.9 TDI PD, 96kW, rv2002. Motor mi netáhne. Problém je následující, ráno, když nastartuju a vyrazím do práce tak passat jede naprosto v pořádku. od 1800otáček stačí trošku sešlápnout plyn a je znát pěknej odpich.Ale jakmile se motor zahřeje na na normál 90stupňů, tak pak ztrácí výkon, otáčky se zvyšují pomalu a do kopce mi to vůbec netáhne, po rovině taky ne, není tam prostě ten odpich.Předjíždět se nedá.Nemáte s tímto někdo zkušenosti. Mohla byt to být váha vzduchu, ale nechápau proč mi to při studeným motoru jede v pořádku tak jak má. Díky za případné rady
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Netáhne motor
to bude chtít vag a pojezdit, teplota motoru, teplota nafty, otestit váhu, plnící tlak, na něco se přijít musíbob80 píše:Můžete mi někdo poradit?? Mám passata 1.9 TDI PD, 96kW, rv2002. Motor mi netáhne. Problém je následující, ráno, když nastartuju a vyrazím do práce tak passat jede naprosto v pořádku. od 1800otáček stačí trošku sešlápnout plyn a je znát pěknej odpich.Ale jakmile se motor zahřeje na na normál 90stupňů, tak pak ztrácí výkon, otáčky se zvyšují pomalu a do kopce mi to vůbec netáhne, po rovině taky ne, není tam prostě ten odpich.Předjíždět se nedá.Nemáte s tímto někdo zkušenosti. Mohla byt to být váha vzduchu, ale nechápau proč mi to při studeným motoru jede v pořádku tak jak má. Díky za případné rady
- MirekX
- Aktivista
Odpovědi: 0
zkus to teplé chcípnout a znovu nastartovat, jestli se to změní, jestli to nepadá do nouzáku..
Sharan 1,9 PD 115PS AUY- 225 PS a 500Nm turbo GTD1752VRL vodou chlazené ,Sharan 2,0 CFFB 140PS turbo GTD1752VRK-REA, - 226PS a 465Nm vše od Dieselpoweru.
KTM SMT 990, KTM SMT 890 www.zvsagro.cz E-Golf 100kW, Enyaq RS