Jaké trysky na 1,9 TDi 81KW AFN?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Jaké trysky na 1,9 TDi 81KW AFN?
Zdravím,
mám audi a4 b5 1.9TDi 81kw quattro. Nechal jsem si to čipnout a mělo by tam teď být nějakejch 110KW. Jede to perfektně.
Teď bych chtěl ještě vyměnit trysky. Snažil jsem se tady najít jaké by byly pro tento motor nejvhodnější, ale přesnou odpověď na svou otázku jsem nenašel. Proto bych uvítal od někoho, kdo má konkrétní zkušenost, nebo kdo tomu rozumí, jestli by mi mohl vypsat trysky, které je možné sem dát, se stručným popisem a přibližným nárůstem výkonu a cenou. Moc by mi to pomohlo.
Předem děkuji.
mám audi a4 b5 1.9TDi 81kw quattro. Nechal jsem si to čipnout a mělo by tam teď být nějakejch 110KW. Jede to perfektně.
Teď bych chtěl ještě vyměnit trysky. Snažil jsem se tady najít jaké by byly pro tento motor nejvhodnější, ale přesnou odpověď na svou otázku jsem nenašel. Proto bych uvítal od někoho, kdo má konkrétní zkušenost, nebo kdo tomu rozumí, jestli by mi mohl vypsat trysky, které je možné sem dát, se stručným popisem a přibližným nárůstem výkonu a cenou. Moc by mi to pomohlo.
Předem děkuji.
Audi a6 c6 3.0TDi Q
To já vím, jsem domluvenej s klukem který mi to dělal, že mi ten čip pak doupraví podle toho za pár korun....
Ale ted mi de právě o výběr trysek....vím že jsou nějaký za 4000, nějaký za 11000 a nevím jaký je mezi něma rozdíl:)....proto bych uvítal seznam dostupných trysek, s popisem a cenou:)
Ale ted mi de právě o výběr trysek....vím že jsou nějaký za 4000, nějaký za 11000 a nevím jaký je mezi něma rozdíl:)....proto bych uvítal seznam dostupných trysek, s popisem a cenou:)
Audi a6 c6 3.0TDi Q
Re: Jaké trysky na 1,9 TDi 81KW AFN?
Přesnou odpovět ti nikdo nedá,zálezí kam chceš jít s výkonem.quinn píše:Zdravím,
Předem děkuji.
Ale jestli tam máš fakt 110kw je to strop s origo turbem,764 mají rozumní
strop 160hp to se ti asi nevyplatí pro větší skok by to chtelo pp764.
G5 TDI - 66KW - 3X OFF + VB + čip a Plusko jede líp
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
G5+ko TDI -77KW + 3X OFF + Oleg Hybrid = 142 MAHA kw Mvolessoft
Ceník máš tady: http://dieselpower.cz/doc/prices/vw_cenik_trysek_mo.pdf
Asi bych volil PP764 (cca 5-10PS navíc oproti S764) nebo pak race520, nicméně to už pak hulí (chce to 12mm hlavu) a navíc už půjdeš k výkonům, kde budeš potřebovat lepší turbo + FMIC + jiná spojka atd. Takže je to na tobě... a tvé pěněžence
Asi bych volil PP764 (cca 5-10PS navíc oproti S764) nebo pak race520, nicméně to už pak hulí (chce to 12mm hlavu) a navíc už půjdeš k výkonům, kde budeš potřebovat lepší turbo + FMIC + jiná spojka atd. Takže je to na tobě... a tvé pěněžence

GIV Variant TDi ???kW
Takže, v úvahu pro tebe připadají tyto trysky:
model/cena/přírustek výkonu
Sprint 764....4998,-.... přírustek výkonu cca 10-15 PS
POWERPLUS 764....7496,-.... přírustek výkonu cca 15-20 PS
RACE 520....9663,-.... přírustek výkonu cca 35-40 PS
Race jsou pro tebe v tuto chvíli nevhodné, takže doporučuji vybrat buď Sprint 764 nebo Powerplus 764.
Jestli tě zajímá jaké výhody mají Powerplus oproti Sprint, tak koukni sem
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=843.
model/cena/přírustek výkonu
Sprint 764....4998,-.... přírustek výkonu cca 10-15 PS
POWERPLUS 764....7496,-.... přírustek výkonu cca 15-20 PS
RACE 520....9663,-.... přírustek výkonu cca 35-40 PS
Race jsou pro tebe v tuto chvíli nevhodné, takže doporučuji vybrat buď Sprint 764 nebo Powerplus 764.
Jestli tě zajímá jaké výhody mají Powerplus oproti Sprint, tak koukni sem
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=843.

cca 160 max,s tymi komponentami co mas teraz,ale ked si to cele precitas este raz tak je to uz napisane...a zajdi dakde na brzdu nech tu len neplacame o cislach,ale aj daka skutocnost...quinn píše:jeste bych se chtel zeptat jestli nekdo nevíte jaký nárůst výkonu bych měl čekat u trysek POWERPLUS 764, pokud už mám čip. Tzn pokud mám ted nejakých 145ps, kolik mohu čekat po tryskách? Díky

BMW 330 XD 300 HP 650 NM chip by DONUZO(D-racing.sk)sprint soft 330+hp 700+Nm