Motor z BMW 525 benzin VANOS do BMW 524TD ???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor z BMW 525 benzin VANOS do BMW 524TD ???
Je to možné? 

Tak to jedině,protože kupovat a shánět po dílech by to vyšlo dráž a trvalo by to déle.Hale ,řeknu ti to takhle,nemám zkušenost s vozem E34,ale viděl jsem,určitě si o tom slyšel,motor 2.5vanos ve voze E30 kde eletrika co je ve voze zůstala původní jen se něco přepinovalo a natahovalo solo zvlášt.Ale je tam dost práce z různými držáky v motorovom prostoru na chladič,váhu atd,protože nafta a benzín to má úplně jinak.Než bych to celé vystrojoval a měnil komplet eletriku,tak bych někde zkusil porovnat počet pinů a barvu drátů v těch zásuvkách co jdou z motoru do vozu jestli to třeba nejde udělat jak jsem psal.Myslím,že kdo tohle dělal tak ti to jentak neřekne,protože na tom musel ztrávit spoustu času,a to jsou dnes prachy,tak asi takhle.Otázka taky je jestli ta karoserie je tak nádherná,že se to vyplatí dělat,dnes E34 maj cenu cca. +- 50K,jestli by si nesehnal nějakou originál než se s tím takhle babrat a tu 2.4 radši prodat i klidně za mín.Ale viděl jsem maníka co měl v E30 TDS-o tak ono to určitě všechno nějak lze,otázka je jestli to má cenu,zkus ho nějak dohledat na webu e30.cz určitě by ti řekl více,osobně ho neznám.
Díky!Bosis píše:Tak to jedině,protože kupovat a shánět po dílech by to vyšlo dráž a trvalo by to déle.Hale ,řeknu ti to takhle,nemám zkušenost s vozem E34,ale viděl jsem,určitě si o tom slyšel,motor 2.5vanos ve voze E30 kde eletrika co je ve voze zůstala původní jen se něco přepinovalo a natahovalo solo zvlášt.Ale je tam dost práce z různými držáky v motorovom prostoru na chladič,váhu atd,protože nafta a benzín to má úplně jinak.Než bych to celé vystrojoval a měnil komplet eletriku,tak bych někde zkusil porovnat počet pinů a barvu drátů v těch zásuvkách co jdou z motoru do vozu jestli to třeba nejde udělat jak jsem psal.Myslím,že kdo tohle dělal tak ti to jentak neřekne,protože na tom musel ztrávit spoustu času,a to jsou dnes prachy,tak asi takhle.Otázka taky je jestli ta karoserie je tak nádherná,že se to vyplatí dělat,dnes E34 maj cenu cca. +- 50K,jestli by si nesehnal nějakou originál než se s tím takhle babrat a tu 2.4 radši prodat i klidně za mín.Ale viděl jsem maníka co měl v E30 TDS-o tak ono to určitě všechno nějak lze,otázka je jestli to má cenu,zkus ho nějak dohledat na webu e30.cz určitě by ti řekl více,osobně ho neznám.