Tak co? Nastartovali jste?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tak co? Nastartovali jste?
Hodte cislo v °C a ano / ne
Ja to nezkousel. Ale zitra budu zvedav.
Ja to nezkousel. Ale zitra budu zvedav.
Dneska sem to hudloval pěkně dlouho(mazda 626 2,0d comprex).Chtělo by to asi nový žhavící svíčky.Baterka taki nestojí za nic.Když jsem jí vymlátil tak sem sednul do VW sharana 1,9 TDI 81 kw a ten naskočil jako hodiny. Propojil jsem to startovacíma kabelama a asi po pul minutě soustavnýho točení se mazda rozkuckala.Taková příjemná story v 7hodin ráno potmě v -20°C.
- frantacech
- Aktivista
Tak v 6:00 ráno -24st C. Pekná klemra. Golfik 2x žhavení a ťuk. Nechal jsem ho brblat tak 3 min , než jsem odházel sníh. Pak škyt škyt a ticho. Znova start a po chvíli škyt škyt a tticho. Pak ještě jednou a už jel bez problémů. Takže počítám trochu parafinu ve filtru. Dojel jsem na Benzinu. Adetivum nevedou a artik naftu taky NE. Prí vozí jen do -20st C. Zabit málo. Takže tradá na Shel
. Adetivum není problém, mají 2 druhy. Nafta Artik (- 25st C) a ukazovala mi atest od ČOI kde naměřili -28st C. Tak jsem bral plnou(+ deci adetiva) a zejtra ráno se uvidí. Jinak Tatin jel do práce v 5:00 hod a bylo -29st C. Nastartoval v pohodě( což se divím neboť má starou Regatu-FIAT). Po 10km ale zamrzl.
TDi zdar a mrazy povolit. V tom se nedá ani lyžovat.

TDi zdar a mrazy povolit. V tom se nedá ani lyžovat.

GOLF IV 1,9 TDI ALH - trysky 81KW, turbo 1749VA a 159kobyl