Fabia I. - kde je jednotka komfortní elektriky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia I. - kde je jednotka komfortní elektriky
Zdravim, nebliká mi kontrolka ve dverich ridice, ale dioda je funkční
Re: Fabia I. - kde je jednotka komfortní elektriky
kde je jednotka komfortní elektriky?Power156 píše:Zdravim, nebliká mi kontrolka ve dverich ridice, ale dioda je funkční
NAD PLYNOVýM PEDALOM.
-
- Aktivista
To je něco jinýho miloši!ale dráty tam jsou takyslovacek.milos píše:spíš zleva nad spojkovým, musíš shodit dekl od pojistek, spínač světel, zásuvku OBD šest šroubků a celý ten spodní kryt pod volantem miloš

Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
no bavime sa o fabii !. fabia ma vlavo riadiacu jednotku palubnej siete a vpravo nad plynovym pedalom ma rj komfortneho systemu. ocvka to ma inakslovacek.milos píše:no to jsem z toho blázen vlevo hned u sloukpu řízení je komfortka na dva šroubky a vedlo toho centrální řídící jednotka, koktávka to má stejné, jinak ji mám zrovna na stole K4 řídící jednotka a oba přední motorky kdyby někdo hledal miloš
-
- Aktivista