VAG manuál

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Ergo
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

VAG manuál

Příspěvek od Ergo »

Nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mohla poskytnout manuál na VAG. Nejde mi o přizpůsobení, ale o bloková data, hlavně o vysvětlivky, co který kanál (blok) zobrazuje. Právě mě zlobí trochu centrál, VAG nedává žádnou chybu, ale potřeboval bych vědět, co který kanál v komfort 46 (01....15) zobrazuje.
kevino
Aktivista

Příspěvek od kevino »

tak to potrebues manual na auto a nie na vag
vagus
Přispěvovatel

Příspěvek od vagus »

Tohle v manuálu na VAG (VAG-COM, ...) budeš hledat marně. Najdeš to spíš v dílenské příručce k autu. Druhá možnost je adekvátní Label-soubor pro tvou ř.j. do VAG-COMu. Napiš číslo ř.j. mrknu se, zda by se něco nenašlo.
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: VAG manuál

Příspěvek od Raptor181 »

Ergo píše:Nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mohla poskytnout manuál na VAG. Nejde mi o přizpůsobení, ale o bloková data, hlavně o vysvětlivky, co který kanál (blok) zobrazuje. Právě mě zlobí trochu centrál, VAG nedává žádnou chybu, ale potřeboval bych vědět, co který kanál v komfort 46 (01....15) zobrazuje.
No dobre...ale kam to poslat? Ved tu nemas nic. Mail, ICQ, MSN,Skype...proste nic...

Skusime holubom? (rofl)
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
Ergo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ergo »

Číslo ŘJ dodám a poslat prosím na passat1@seznam.cz. Díky.
tacho
Přispěvovatel

Příspěvek od tacho »

Raptor181 píše:
Ergo píše:Nenašla by se nějaká dobrá duše, která by mohla poskytnout manuál na VAG. Nejde mi o přizpůsobení, ale o bloková data, hlavně o vysvětlivky, co který kanál (blok) zobrazuje. Právě mě zlobí trochu centrál, VAG nedává žádnou chybu, ale potřeboval bych vědět, co který kanál v komfort 46 (01....15) zobrazuje.
No dobre...ale kam to poslat? Ved tu nemas nic. Mail, ICQ, MSN,Skype...proste nic...

Skusime holubom? (rofl)
Což takhle soukromá zpráva?
tacho
Přispěvovatel

Příspěvek od tacho »

Co máš za verzi VAG-COMu? Ty novější mají docela dobře udělaný Label files, takže je tam popsaný co který pole znamená přímo ve VAG-COMu...
Ergo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ergo »

Používám VAG 304IHR.
Ergo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ergo »

Tak tady to číslo ŘJ: Adresa 46 - Řídící jednotka: 1C0 959 799 B.
Ergo
Přispěvovatel

Příspěvek od Ergo »

vagus píše:Tohle v manuálu na VAG (VAG-COM, ...) budeš hledat marně. Najdeš to spíš v dílenské příručce k autu. Druhá možnost je adekvátní Label-soubor pro tvou ř.j. do VAG-COMu. Napiš číslo ř.j. mrknu se, zda by se něco nenašlo.
Tak tady to číslo ŘJ: Adresa 46 - Řídící jednotka: 1C0 959 799 B.
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“