Lze udělat přes KWP tuhle jednotku?
038 906 019 A / 0 281 001 691 / datum 24.3.99
Passat TDI PD 85kW AJM
takže... proč se na to ptám...
abych dostal přístup k jednotce, musím vyřadit z provozu PIN č.1 z budíků... (v tuhle chvíli hlási ECU not found a nesvítí zelená dioda) Zatím jsem nepřišel na způsob, jestli ho mám střihnout a pak dat do kupy či nějak vyloupnout špendlíkem (netuším jak ... a už vubec jak dat zpět...) což mi bylo doporučeno... Proto než provedu tento úkon, rád bych věděl, jestli má někdo zkušenosti s touhle jednotkou, abych tam zbytečně něco nekurvil a pak stejně zjistil že to nejde... Případně mi doporučtě váš způsob... (vím že by bylo nejlepší napíchnout přímo na řj, ale neni kabl)

Dále mi bylo řečeno že lze jednotku poznat podle toho jestli je na řj jednotce tvar konektoru ve tvaru obdelníku (což je dobré) nebo ve tvaru lichoběžníku (což je špatné) = já mám obdelník.
Po té mi bylo také řečeno že špatné je to, pokud je jednotka odlitek z hliníku, dobré to je pokud je z plechu... mě ta moje připadá jako hliník, ale přikládám foto...

Jinak bych rád poděkoval hlavně Eddiemu a Diagnostikovi za konzultace, díky hoši...