Moderátoři: šulda, Moderátoři
Odkial si?Okres ZA? Podla tych grafov je vidiet, ze ta vaha Ti dava strasne malo. Chcelo by to poriadny log cez VAG-COM. V tom servise sa nehanbili zobrat peniaze, ked auto neopraviliDomanický Jozef píše:Tak auto už mám doma.Je vymenené turbo,skontrolované hadičky,váha,podtlak.pumpa,ventily,zapojenie hadičiek podľa schémy a auto ide ešte horšie ako pred tým.Turbo začína ťahať až niekde pri 3000ot.,aj to len zhruba 1km.,potom spadne do núdzaku (ukáže chybu č.17964-regulácia plniaceho tlaku).Po resete znova to isté.Vstrekovače zaťial skontrolované neboli-vraj len nutná výmena tesnení po kontrole by stála cez 3000,- a na Slovensku ich nikto nevie skontrolovať.Ak by niekto vedel o niakom servise kde by si vedeli radi (auto už bolo v niekoľkých, všade niečo ,,nutné,, vymenili,všade som platil kopec peňazí-len posledný servis cez 30 000,- a auto ide po každom zásahu len horšie.Prídem kdekoívek.Za radu vopred ďakujem.
Viko sme nemali dole. Ak by bola zodrata vacka tak by to klepalo, nie? Motor ma pekny zvuk. Kolko asi ma davat ta vaha na volnobeh? Vobec to nekouri.Huml píše:když to jede nekouří to? měli jste dole dekl od ventilů, není omletá vačka?