Lamela- OBLOŽENÍ
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Lamela- OBLOŽENÍ
čus chlapi, máte někdo zkušenosti s nějakým kvalitním obložením lamely? Popřípadě jaký a kolik Nm zvládá. Zajímá mě jen 400Nm a výš. Díky za příspěvky
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Re: Lamela- OBLOŽENÍ
Psalo se přece o tom SACHSu, ne?Lusťa píše:čus chlapi, máte někdo zkušenosti s nějakým kvalitním obložením lamely? Popřípadě jaký a kolik Nm zvládá. Zajímá mě jen 400Nm a výš. Díky za příspěvky
ptal jsem se v renově luhačovice. zkusí mi sehnat něco lepší než dávají normálně. asi to bude mít něco společného s www.renovak.cz tam používají frenos sauleda (nebo jak se to jmenuje). mám od toho i nějaký technický list, ale moc tomu nerozumím..
...jj, psalo se tu o SACHSu, ale taky se psalo o ceně...

...jj, psalo se tu o SACHSu, ale taky se psalo o ceně...
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Těch 400nm a víš už bude asi potřebovat víc než jen lepší obložení.. to už ti dlouhodobě nepomůže asi ani vr6 spojka a setrvák1Z.. pokud máš 6kvalt a spojku 240 tak tam by to s lepším obložením mohlo vydržet, ale jinak by to chtělo tu spojku sachs.. taky záleží na tom co s tím autem zamejšlíš.. normální ježdšní, nebo sprinty..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi
BMW R1150GS
BMW R1150GS
Co si mám pod tím představit??? Je to obložení na původní lamelu bez úprav nebo se musí upravit lamela jako na keramikutitan0306 píše:POLOKERAMIKA!!!!!

Keramiku mám možnost tak za 6000, ale borec mě upozornil, že rozjezdy s tím jsou jak u F1, a že ženská by to asi nezvládla. To by mi ta moje dala

VW GIV ASZ, Frateli RACE 783, GTxxxxV - skládačka, FMIC, 60mm straight-through exhaust, jednohmota 240mm SACHS RACE, TDIfun HI-TECH software 300+PS, 1/4 míle 13,178s
- chucky
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
co znamena rozjezd jako u f1????TDIPOWER píše:Co si mám pod tím představit??? Je to obložení na původní lamelu bez úprav nebo se musí upravit lamela jako na keramikutitan0306 píše:POLOKERAMIKA!!!!!![]()
Keramiku mám možnost tak za 6000, ale borec mě upozornil, že rozjezdy s tím jsou jak u F1, a že ženská by to asi nezvládla. To by mi ta moje dala![]()
![]()
... ja jsem f1 neřídil...

-
- Sběrač informací
ja bych to videl tak, že hrabačky budou na denním pořádku, takže gumy tu spojku budou milovat
keramika zná vpodstatě jen dva stavy, sepnuto a nesepnuto.
Ani ASR to nezachraní

Ani ASR to nezachraní

chucky píše:co znamena rozjezd jako u f1????TDIPOWER píše:Co si mám pod tím představit??? Je to obložení na původní lamelu bez úprav nebo se musí upravit lamela jako na keramikutitan0306 píše:POLOKERAMIKA!!!!!![]()
Keramiku mám možnost tak za 6000, ale borec mě upozornil, že rozjezdy s tím jsou jak u F1, a že ženská by to asi nezvládla. To by mi ta moje dala![]()
![]()
... ja jsem f1 neřídil...
Laurinek ASV TDI - prodáno
Audi A4 Avant ( B8 ) 3.0 Tdi quattro
Audi A4 Avant ( B8 ) 3.0 Tdi quattro