Proč?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
CNC
Nováček
Odpovědi: 0

Proč?

Příspěvek od CNC »

Mám Vag 304 +kabel KKL. Po spojení s ŘJ (OCT r.v.97 66kw AGR) vše možné dostupné. Ale po nastartování komunikace spadne. Konektory Ok. U mladších ročníků tomu tak není, zkoušel jsem ten samý postup. Vše jede. :? Děkuji.
66kw
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Pokles napatia, ak to znovu napichnes pri nast. motore tak uz vycitas vsetko.
CNC
Nováček

Příspěvek od CNC »

Tak to jsem zkoušel. A nic. Stejné. Nepodaří se navázat kontakt. Spíš je asi problém v model. ročníku. U mladších ročníků je zapojení OBD 7 pozic. U r.v.97 jsou zapojeny jen 4 pozice 4,5,7,16. Poradí mi někdo? :? :?
66kw
ace ventura
Sběrač informací

Příspěvek od ace ventura »

Stejnej problém mám s USBčkovejma kabelama od Svobody. Mám tu 3 a všechny stejnej problém. U aut s běžícím motorem se se nespojil s Octou 1.8T, 2.0; Fabča 1.4 a Sup 2.8. U tý fábie a supa pomohlo přepsání rychlosti komunikace ale je to na půl hodiny než to člověk vychytá pro konkrétní auto.
Je zajímavý, že to dělá jen ten jejich USBčkovej, mám i ten starej na COM+redukci s FTDI čipem chodí 100% se vším. Nebyly pro mě tak mu tu leží, Svoboda mi je prej vymění za ty starý až je z posledních zásob vyrobí :(

Řešil jsem to i přímo s ním a problém je právě v tý rychlosti komunikace, dřív to nějak vyřešil a teď už neví. Prej na začátku komunikace vypadnou nějaký bity a je...
jini
Přispěvovatel

Příspěvek od jini »

Už jsi to vyřešil? Pokud ne tak písni, můžu to zkusit načíst.
Octavia TDI (ASV)≈110kW MAF off MAP on chip můj
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“