Proč?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Proč?
Mám Vag 304 +kabel KKL. Po spojení s ŘJ (OCT r.v.97 66kw AGR) vše možné dostupné. Ale po nastartování komunikace spadne. Konektory Ok. U mladších ročníků tomu tak není, zkoušel jsem ten samý postup. Vše jede.
Děkuji.

66kw
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
Stejnej problém mám s USBčkovejma kabelama od Svobody. Mám tu 3 a všechny stejnej problém. U aut s běžícím motorem se se nespojil s Octou 1.8T, 2.0; Fabča 1.4 a Sup 2.8. U tý fábie a supa pomohlo přepsání rychlosti komunikace ale je to na půl hodiny než to člověk vychytá pro konkrétní auto.
Je zajímavý, že to dělá jen ten jejich USBčkovej, mám i ten starej na COM+redukci s FTDI čipem chodí 100% se vším. Nebyly pro mě tak mu tu leží, Svoboda mi je prej vymění za ty starý až je z posledních zásob vyrobí
Řešil jsem to i přímo s ním a problém je právě v tý rychlosti komunikace, dřív to nějak vyřešil a teď už neví. Prej na začátku komunikace vypadnou nějaký bity a je...
Je zajímavý, že to dělá jen ten jejich USBčkovej, mám i ten starej na COM+redukci s FTDI čipem chodí 100% se vším. Nebyly pro mě tak mu tu leží, Svoboda mi je prej vymění za ty starý až je z posledních zásob vyrobí

Řešil jsem to i přímo s ním a problém je právě v tý rychlosti komunikace, dřív to nějak vyřešil a teď už neví. Prej na začátku komunikace vypadnou nějaký bity a je...