RENAULT SAFRANE I 2,1TD výkon??

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pan MAGOO
Nováček
Odpovědi: 0

RENAULT SAFRANE I 2,1TD výkon??

Příspěvek od pan MAGOO »

Ahoj všem, rád by jsem vznesl začátečnickou otázku, je nějak možné zvýšit výkon u Safrana I 2,1TD? Je tam 66kW a na dvoutunku je to málo....
Předem díky za odpověď
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

na zaboaruta nechod s vysovanim vykona..ak chces viac kup si nieco silnejsie hned...ty pazouti nevedia nic ine len syry a vino,,
Ropák je ropák....pokiaľ klepe tak ide..
JiRaY
Přispěvovatel

Příspěvek od JiRaY »

Ale samozřejmě,že výkon zvýšit jde-vyndat,a seřídit znovu vstřiky,pokud nebudou prášit,tak nové špičky,vyndat,a nechat seřídit čerpadlo vstřikovací(pokud tady je,ale počítám že ano),zkontrolovat,kolik dává turbo,pokud málo,a hází olej,tak jiné/repasované,a zkontrolovat všechny hadičky podtlaku,a přetěsnit sání,a určitě se těm 66KW aspoň přiblížíš :) :)
Renault Master 2,5dCi 100k 09" "Lenochod"

Bývalý zapřísáhlý Citroenář a řidič náklaďáku,teď už jen Pražský dodávkář
pan MAGOO
Nováček

Příspěvek od pan MAGOO »

JiRaY: Ano, je pravda že za tu dobu provozu tam tam ty koníci opravdu nebudou v plném počtu. Souhlasím to je asi správný směr....
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

prdlajs a nie spravny smer...kopec penez vyhodenych..ak to predas a vsetko to co si chel dat do opravy toho motora pripocitas ktomu tak zistis ze kupis silnejsie a lepsie ...
pan MAGOO
Nováček

Příspěvek od pan MAGOO »

ale jo to je možný. Přestoupil jsem do francie z trochu jiný ligy, tak si zatím zvykám a popravdě auta by jsem se z hlediska prostoru a pohodlí nerad vzdával. Ten výkon pro mě není zas až taková priorita ale huba by mi upadla kdyby jsem se na to alespoň nezeptal 8-)
Package
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Package »

inak to mas najslabsi motor co sa do safrane davali...
ved predaj toho co mas a kup take iste len zo silnejsim motorom ak chces silou mocou francuza...mali tam celkom slusne vykony
mali od tvojho 66kw az po 193kw.takze paleta je dost siroka a je z coho si vyberat...
midlum
Nováček

Příspěvek od midlum »

V benzinu má na výběr motorů dost a dobrých,ale v dieselu bohužel velmi málo,krom té 2.1 td ještě italské Iveco 2.5 td a francouzský motor 2.2 dt,oba s výkonem 83 kW.Safrane má téměř 1600 kg pohotovostní hmotnost,každý motor krom pěti a šestiválu s ním má dost práce.
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

...nieje to nahodou taky isty motor ako v 406 tam by malo byť riadene čerpadlo a to sa dá čipnúť???
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“