Zdravim. Mám takový možná blbý dotaz. Jde na Audi 80, r.v. 1993 1.9Tdi 1Z diagnostikovat motor vagem? Nemůžu se totiš spojit s ŘJ motoru, ale s ŘJ ABS a Airbagu jsem se spojil bez sebemenších problémů. Díval jsem se do etechu na schéma ŘJ a nikde jsem nenašel že by to šlo do diagnostického konektoru. Předem děkuji
Naposledy upravil(a) Havran dne 27 zář 2008, 18:30, celkem upraveno 1 x.
MAX píše:Diagnostikovat jdou obě, ale každá má k-line vyveden jinde. Jako že bys to vyzkoušel přímo u ní.
Jo tak, já jsem myslel že napíchnu konektor 2x2 v pojiskové skříni nebo např přehodím nějaké piny v konektoru a je to. A jak se to teda napichuje? mohl bys mi říct obě verze? Protože kdybych to už rozebral tak zas si nemůžu dovolit stím nejezdit, já to auto potřebuju a tak bych to hned při rozebrání vyskoušel. Ale jakto že jsem se spojil s bagem a ABS? Jinak mohlo by to jít tak, že přehodím pin k-line s L-line?
Tak jsem to dneska skusil a nepomohlo ani napojení přímo ŘJ. Mám 55 pinovou. Po zadání adresy 01 to chvíli načítá a po chvíli mi to napíše: "Nelze sesynchronizovat Baud Rate!" Odpojil jsem i autorádio a pod ale nic nepomáhá. Fakt zajímavé je, že KTSou se spojil úplně normálně. Jinak prozvoňoval jsem i dráty vedoucí ze sásuvky do konektoru ŘJ a oba jsou vpohodě. Známý mi poradil aď skusím místo adresy motoru zadat adresu Diesel-čerpadla ale to neodpovídá vůbec. Prosím, prosím, nevíte někdo co stím?
Tak jsem to skusil a pořát nic. Skoušel jsem rychlosti co jsi mi psal a jejich násobky 2 a pořát nic. Mám ŘJ číslo Bosch: 0 281 001 185, vw: 8A0 907 401B, kabel i vag mám ok, skoušel jsem se spojit s IV golfem a vpohodě. Docela mě štve že s cizíma autama se spojím a se svým (od syna) ne.