Výměna oleje v differáku e46 330xd

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
humanic
Nováček
Odpovědi: 0

Výměna oleje v differáku e46 330xd

Příspěvek od humanic »

Mám e46 330xd 150kw 2004,chtěl bych vyměnit olej(liqui moly) v differáku,někde sem četl že mám zadní,přední i nějáký středový čico,rád bych věděl jak je to přesně a kolik oleje budu potřebovat,rád bych to vyměnil najednou.A ještě se chci zeptat co olej v převodovce mám měnit??někdo řiká že jo někdo že ne,tak nevim.najeto mám cca 180 000kmdíky
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

v automatu vyměn olej určitě a v manuálu při těch km klidně taky.. a koukal jsem na ty stránky jak jsem ti posílal?? tam je popsaný do čeho co přijde.. jinak to má přední diferák, zadní a pak ještě prostřední hned za převodovkou.. záleží jestli je ti už X-drive.. to je tam pak jiný olej..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
humanic
Nováček

Příspěvek od humanic »

Jo už sem to skouknul,díky ti moc.Na tom prostředním by to udajně mělo bejt napsaný co tam má přijíd za olej.jinak ještě prosimtě nějákej speciální klíč na ty differáky nebo tak něco neni tam??U octávky jsem měl na haldex speciální klíč tak se ptám abych už to věděl dopředu.díky
go.vojta
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od go.vojta »

sou tam normální klíče.. 14 imbus.. na těch diferákách a na tom prostředku tuším taky, ale to už si ted z hlavy přesně nevybavuju..
Passat B5 tdi, passat B4 tdi

BMW R1150GS
Odpovědět

Zpět na „BMW“