Zdravím pánové, má někdo zkušenosti s ostrou vačkou na TDi, vyrábí se vůbec.Co se děje s výkonem a kroutícím momentem po instalaci a jaká je cena té vačky???
Holz-tdi píše:Promiň, že se sem cpu, ale mě by to taky docela zajímalo. Myslím že by ti mohl odpovědět Stingray. Trochu to nakous dole ve výfukách. Čao.
Jen se cpi, mě to nevadí , taky jsem to tam viděl, ale chtěl bych o tom vědět něco konkrétního........
Pro AHU asi 4900ot. při 2 barech. Doloženo fotodokumentací.
Ostrá vačka se vyrábí, nárůst výkonu a krouťáku je bohovský, ale cenu se asi nikdy nedovíme...
MORE POWER? DIESELPOWER!
Touran 2.0TDI Freestyle Dieselpowe®
Bóďa píše:Pro AHU asi 4900ot. při 2 barech. Doloženo fotodokumentací.
Ostrá vačka se vyrábí, nárůst výkonu a krouťáku je bohovský, ale cenu se asi nikdy nedovíme...
Myslel jsem, že někdo řekne něco pořádnýho, ale zatím je to samej "Fučík".
Za 1: točím tak asi 5300 a ne 5500,
za 2: nedoporučuji použití "ostré vačky" jen tak do standartního motoru, mohlo by se vám to vymstít- hrozí destrukce hlavy,
za 3: kolo je na vačce na samosvorném kuželu bez klínku.
Holz-tdi píše:Myslel jsem, že někdo řekne něco pořádnýho, ale zatím je to samej "Fučík".
za 2: nedoporučuji použití "ostré vačky" jen tak do standartního motoru, mohlo by se vám to vymstít- hrozí destrukce hlavy,
Holz-tdi píše:Myslel jsem, že někdo řekne něco pořádnýho, ale zatím je to samej "Fučík".
Další prosím! Čao.
Proč hrozí destrukce hlavy???
budeš mít jiný časováni tím pádem by se ti mohli změnit tlaky a nebo proto že vačka otevíra v jiném uhlu než je puvodně pro hlavu navženo a mohla by ti prasknout vzpěra
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi