Loupnutí při zatočení

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

live69
Aktivista
Odpovědi: 0

Loupnutí při zatočení

Příspěvek od live69 »

Nemáte nekdo prosím zkušenost co by mohlo při zatočení loupnot v levém předním kole?? Ramena, čepy, vše se zdá byt dobré ale přesto když za jízdy zatočím do prava nebo do leva tak tam loupe :( Na místě to nedělá a při jízdě rovně přes nerovnost taky ne :( Uvažuji zda by to nedělal snad kloub ale ty jsem zkoušel při točení na míste a nerachtají jak to normálně dělává? Díky za každou radu co vyzkoušet pač už me nenapadá kde co
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
ZAJÍMÁM SE O BUDOUCNOST, PROTOŽE V NÍ HODLÁM STRÁVIT ZBYTEK ŽIVOTA.
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

Vím že je to na nic takle to tady popsat a chtít určit co to je já jen jestli ste někdo něco takového neřešil protože sem přemýšlel že snad koupím všechny ramena nové ale kdyby to pak dělalo stále tak by mě kleplo (crazy)
OI TDI PD 4x4 COMBI, 312/260, TT, VB,PP 1043,FMIC,HDS,FMH ,HP-sporting,17 SPIDER,D5WSC-TP5, 193/421 PRODÁNO :-)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
coltik
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od coltik »

zkusil jsi třeba na nějakým plácku udělat kolečka do prava a do leva,jestli to bude loupat pořád nebo jen pokaždý jednou?Nebo to zkusit zvednout na zvedáku a zahejbat pořádně s kolama,jestli není někde vůle v čepu nebo rameni...pokud by nebylo,tak bych to viděl na kloub.U takovýhle věcí je jepší počkat,až se to pořádně projeví,aby se pak neměnilo víc věcí a zbytečně.
VW Caddy 1,6tdi
Saab 9-3 combi 110kW
Opravy vstřikovačů Siemens, Bosch, Denso, Delphi, CAT
http://www.rsdiesel.cz
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

(hm) neloupe ti v koleně když je horší počasí :? pasat,fabie,felicie :-D miloš
Marty.mc
Přispěvovatel

Příspěvek od Marty.mc »

Vsadim se ze ti to tam loupe i pri prudkem brzdeni. Zkontroluj doraz na tlumici...
;)
VW Bora 1.9 ST TDI PD ,ASZ,EGR off,Kat off,MAF off,Nerez 62mm vyfuk,Egr power pipe,ARL FMIC, Hybrid,S3 brzdy 312x256,R32 sani,
yirka
Aktivista

Příspěvek od yirka »

no viděl bych to na horní uložení tlumiče, bude to loupat tak dlouho až praskne pružina
slovacek.milos
Aktivista

já pořád nevidím v čem to vidíte jestli pašík,fábka nebo filcka, (hm) miloš
gregys
Přispěvovatel

Příspěvek od gregys »

já bych to taky viděl na to horní oložení tlumičů,dělá mě to to samý,protože když jsem montoval novej stavitelnej podvozek,tak jsem tam dal starý to horní uložení a dělá mi to.
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

slovacek.milos píše:já pořád nevidím v čem to vidíte jestli pašík,fábka nebo filcka, (hm) miloš
Predpokladam ze ten Passat, ale to je len tip.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
P.e.p.i.n
Přispěvovatel

Příspěvek od P.e.p.i.n »

Mě v Ibize to louúe taky jenom rejtu když se nékde pomalu otáčím..taky netuśim..čepy vypadaj dobrý...radily mi uložení tlumćů nahoŕe..ale jeśtě jsem to nezkoušel...
Audi A4 Avant 2.5 TDI BDH quattro + soft M+H
O1 1.8 20v Turbo Rs
Vw Sharan 1.9 TDi 96kw- family car
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

Omlovám se že jsem zapoměl napsat u čeho! Jo jo je to passat! Kolečka jsem dnes točil na obě strany do předu i do zadu a nic! Vím co myslíte tím loupáním když je zadřené ložisko v horním uložení a přeskakuje to, to už jsem dělal moc krát ale tohle dělá jen za jízdy, kdyby to bylo ono tak to dělá i na míste a to nedělá! Jo a to dělá u uložení Mecperson a to přese pašík nemá! Tam se přece tlumič netočí a nemá to tam to horní ložisko na misce! Nebo jak je to tam?? Díky
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
slovacek.milos
Aktivista

live 69 píše:Omlovám se že jsem zapoměl napsat u čeho! Jo jo je to passat! Kolečka jsem dnes točil na obě strany do předu i do zadu a nic! Vím co myslíte tím loupáním když je zadřené ložisko v horním uložení a přeskakuje to, to už jsem dělal moc krát ale tohle dělá jen za jízdy, kdyby to bylo ono tak to dělá i na míste a to nedělá! Jo a to dělá u uložení Mecperson a to přese pašík nemá! Tam se přece tlumič netočí a nemá to tam to horní ložisko na misce! Nebo jak je to tam?? Díky
když si na mě vzpomeneš tak napiš jak jsi to vyřešil, já měl něco podobného na koktávce, a nakonec horní uložení tlumiče ta guma, ale pašík to má trochu jinak, já se s pašékem setkám tak dvakrát doroka :-D miloš
misoVW
Aktivista

Příspěvek od misoVW »

live 69 píše:Omlovám se že jsem zapoměl napsat u čeho! Jo jo je to passat! Kolečka jsem dnes točil na obě strany do předu i do zadu a nic! Vím co myslíte tím loupáním když je zadřené ložisko v horním uložení a přeskakuje to, to už jsem dělal moc krát ale tohle dělá jen za jízdy, kdyby to bylo ono tak to dělá i na míste a to nedělá! Jo a to dělá u uložení Mecperson a to přese pašík nemá! Tam se přece tlumič netočí a nemá to tam to horní ložisko na misce! Nebo jak je to tam?? Díky
to je pravda, na Passate sa tlmic neotaca. Musi to robit niektore rameno, pri zatacani sa tocia capy v tych ramenach.
Tiguan CBAB
Polaris 455 diesel 4x4
Harley Davidson V-rod
BMW R1200R
live69
Aktivista

Příspěvek od live69 »

Jo jo určitě napíšu! Už mě to začíná pěkne vytáčet! Svezení pro mě pašíkem super, jede to pekně, ale to lopání je hruza! Ale s tím jsem to kupoval, za dobrý penez s tím že si tyhle všechny veci udělám, ale není to tak jednoduchy jak jsem si představoval, no uvidíme vdyt se tu nekdo vždy snad najde kdo poradí :)
T5 TRANSPORTER 1,9PD,
CBR 1000RR
slovacek.milos
Aktivista

live 69 píše:Jo jo určitě napíšu! Už mě to začíná pěkne vytáčet! Svezení pro mě pašíkem super, jede to pekně, ale to lopání je hruza! Ale s tím jsem to kupoval, za dobrý penez s tím že si tyhle všechny veci udělám, ale není to tak jednoduchy jak jsem si představoval, no uvidíme vdyt se tu nekdo vždy snad najde kdo poradí :)
já to lupnutí nebo klepnutí řešil u kokty půl roku, ale díky tomu už poznám stabilák nebo horní uložení, u jiných táhla v pohodě na kostkách nebo vydrolenem betonu že přibrzdíš, že mám zajetý určeté cesty, kanály, prostě vychytávka, určitým způsobej je to umění na to přijít :-D miloš
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“