r19 nevstřikuje

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Tesi
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

r19 nevstřikuje

Příspěvek od Tesi »

dobrý den chtel jsem se zeptat na čem zavisi vstříknutí benzinu u 19tky-respetktive se mi jedna co všectko ovlada vstřikovací vetil aby mohl vstříknout?Na aute jsem vymenil vstřik. ventil modul zapalovani ,snímač setrváku,snímač tlaku v potrubí,řídící jednotku a auto nechce nastartovat ani neškytne jiskra de a prave pod ventilen je sucho,benzín tam jde protože pod oddělání ventilu vykape benzím a když oddelam hadice od přívodu pustim čerpadlo naprazdno tak teče,rele cvaka,nevite nahodou nekdo,udelalo to zničeho nic.jeste dodam je 1.7 54kw r.v.94
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

pokud to má snímání z vačky (hall) muže to b ýt taky ono, jinak to muže být immo
jinak si oveř napájení vstřiku a spoje ní s jednotkou
Tesi
Přispěvovatel

Příspěvek od Tesi »

Napeti na vstrikovaci je ale kdyz startuju tak spis pada,hall na vacku to nema,immo starter se točí tak to se mi nezda a jiskra z teho leze
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

ještě ukostření, ale spíše immo nebo jednotka
Tesi
Přispěvovatel

vstřik

Příspěvek od Tesi »

No vono to bude mozna immo nevite kde je immo u 19 tky?Ono je to podivny jak by fungovalo to immo protože to auto přijelo s klíčkem bez imma ale ted to nechytne ani za nic,odpojovala se baterka,jeste jak tam striknu benzin pod klapku tak chytne hned,jednotky sem menil 2x pokazdy jinou a nic.
Okura
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Okura »

immo musí být sladě no,
jinak u toho roku a typu jednotku je immo, tak bacha
když dáš jinou jednotku nesedí kodování, a máš smulu
Peete
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Peete »

tady neni cip v klicku, ale immo je v dalce, tzv. Antivol, tomu odpojeni baterky by to odpovidalo, akorat nevim, jak to je u 19, ale u Megana se immo po nejake dobe necinnosti aktivuje, tim chci naznacit, ze mozna to nekdo nezamkl ovladacem, ale klicem, tudiz to odblokovani nezadalo a po odpojeni a pripojeni baterky to muze pozadovat.
Nissan Primera SW 1,9 DCi
Odpovědět

Zpět na „Renault / Dacia“