r19 nevstřikuje
Moderátoři: šulda, Moderátoři
r19 nevstřikuje
dobrý den chtel jsem se zeptat na čem zavisi vstříknutí benzinu u 19tky-respetktive se mi jedna co všectko ovlada vstřikovací vetil aby mohl vstříknout?Na aute jsem vymenil vstřik. ventil modul zapalovani ,snímač setrváku,snímač tlaku v potrubí,řídící jednotku a auto nechce nastartovat ani neškytne jiskra de a prave pod ventilen je sucho,benzín tam jde protože pod oddělání ventilu vykape benzím a když oddelam hadice od přívodu pustim čerpadlo naprazdno tak teče,rele cvaka,nevite nahodou nekdo,udelalo to zničeho nic.jeste dodam je 1.7 54kw r.v.94
vstřik
No vono to bude mozna immo nevite kde je immo u 19 tky?Ono je to podivny jak by fungovalo to immo protože to auto přijelo s klíčkem bez imma ale ted to nechytne ani za nic,odpojovala se baterka,jeste jak tam striknu benzin pod klapku tak chytne hned,jednotky sem menil 2x pokazdy jinou a nic.
tady neni cip v klicku, ale immo je v dalce, tzv. Antivol, tomu odpojeni baterky by to odpovidalo, akorat nevim, jak to je u 19, ale u Megana se immo po nejake dobe necinnosti aktivuje, tim chci naznacit, ze mozna to nekdo nezamkl ovladacem, ale klicem, tudiz to odblokovani nezadalo a po odpojeni a pripojeni baterky to muze pozadovat.
Nissan Primera SW 1,9 DCi