Ako zistit kolko km ma skutocne najazdene??
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Ako zistit kolko km ma skutocne najazdene??
zdravim...Ako zistit kolko km ma skutocne najazdene auto ??? hlavne sa mi jedna o vozy VW group. Da sa to nejak vo vagu???
Re: Ako zistit kolko km ma skutocne najazdene??
Jenodu tady něco někdo psal že to prej jde poznat podle tlouštky brzdových kotouču,tka vem mikrometr a běž měřitadu píše:zdravim...Ako zistit kolko km ma skutocne najazdene auto ??? hlavne sa mi jedna o vozy VW group. Da sa to nejak vo vagu???

Jináč platí to co řikal origoš
-
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
najnovsi vag to v pohode vycita z riadiacky, ale je to prd platne. vieme to zmenit aj tam... 

dash recalibration, chiptuning, autoelektrika
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
Odkodovanie
- Skoda Swing DELPHI, BLAUPUNKT
- VW RADIO LOW EU ,RCD310 ,RCD510
- Skoda Bolero
- VW RNS510
- SKODA COLUMBUS
- All versions SKODA STREAM, AUDIENCE, DANCE BLAUPUNKT, DANCE TECHNISAT
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Když Smotajev ví, kde všude je to uloženo, tak to přepíše a nikdo nic nezjistí. Počet km se přece dá odhadnout podle celkového stavu auta. V každé staré příručce byl seznam součástek, na které je třeba se zaměřit při koupi ojetého auta. Všechno nikdo vyměnit nemůže. Třeba gumy na pedálech vymění, ale stačí zkusit, jak se pedály kvrdlají. Já když kupuju auto, tak na tachometr vůbec nekoukám. Všechny jsou smotaný.
[quote="origoš"]Když Smotajev ví, kde všude je to uloženo, tak to přepíše a nikdo nic nezjistí. Počet km se přece dá odhadnout podle celkového stavu auta. V každé staré příručce byl seznam součástek, na které je třeba se zaměřit při koupi ojetého auta. Všechno nikdo vyměnit nemůže. Třeba gumy na pedálech vymění, ale stačí zkusit, jak se pedály kvrdlají. Já když kupuju auto, tak na tachometr vůbec nekoukám. Všechny jsou smotaný.[/quote]
Svatá slova, howgh
Svatá slova, howgh
K Tvojmu problemu napisem osobnu skusenost. Kolko ma najazdene vozidlo VW z dovozu v skutocnosti sa da zistit aj podla vin karoserie. Vacsina vozidiel je vonku riadne servisovana a servisy zaznamenavaju kazdu navstevu.Tak som zistil,ze moj pasik ma najazdene 360tiskm a nie 138tis ako je na tachometri. Autorizovane servisy su poprepajane sietou v celej Europe a tak som sa dostal aj ja k tejto informacii o servise a stave Km pri ktorom bol robeny zasah na vozidle.
A kde to zistim? Pridem na Slovensku do nejakeho autorizovaneho servisu a tam mi to podla VIN povedia?spn píše:K Tvojmu problemu napisem osobnu skusenost. Kolko ma najazdene vozidlo VW z dovozu v skutocnosti sa da zistit aj podla vin karoserie. Vacsina vozidiel je vonku riadne servisovana a servisy zaznamenavaju kazdu navstevu.Tak som zistil,ze moj pasik ma najazdene 360tiskm a nie 138tis ako je na tachometri. Autorizovane servisy su poprepajane sietou v celej Europe a tak som sa dostal aj ja k tejto informacii o servise a stave Km pri ktorom bol robeny zasah na vozidle.
Skutečný stav tacha
Carsoft vydal nový program na VW group.Od r.2000 jde vyčíst s chybou pět procent skutečný stav i stočeného tacha.Mám ho funguje.Nesmí být vyměněna jednotka.
Octavia 1.9 TDI PD,4x4,ATD,100Kw