Jeden benzín 1.8T-octavie
Mohl by mi někdo říct svůj názor na tenhle chip.Když se dal do auta ,tak nic moc změna.Je to v autu nebo v chipu?Díky za analýzu.Nevím,jak to tu dát,tak kdo napíše ,tomu ho pošlu.
CHIP 06 A 906 018GA
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
CHIP 06 A 906 018GA
To je situace!
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
Tak toto uz ponekud prehanis, NE?!
1) to, ze se zeptas je jedna vec
2) to, ze najdes tu drzost chtit informace o benzinech v sekci o naftacich a na naftackem foru je vec druha
3) to, ze nedas k dispozici soft nebo alespon zadne dalsi informace priblizujici to "nic"je vec treti
4) ale to, ze si to doplnis a par hodin zadosti o chip mi pripada jako nehorazna drzost prvniho radu.
Bud jsi lenoch, nebo vypocitavej ... nebo vypocitavej lenoch
Takze si tyto manyry bez praktikovat nekam jinam, nebo prekecej Reeshu, aby Ti to zhresil
Dovolim si tuto kauzu "orazitkovat" Tvym podpisem pod carou: "To je situace!!"

1) to, ze se zeptas je jedna vec
2) to, ze najdes tu drzost chtit informace o benzinech v sekci o naftacich a na naftackem foru je vec druha
3) to, ze nedas k dispozici soft nebo alespon zadne dalsi informace priblizujici to "nic"je vec treti
4) ale to, ze si to doplnis a par hodin zadosti o chip mi pripada jako nehorazna drzost prvniho radu.
Bud jsi lenoch, nebo vypocitavej ... nebo vypocitavej lenoch

Takze si tyto manyry bez praktikovat nekam jinam, nebo prekecej Reeshu, aby Ti to zhresil

Dovolim si tuto kauzu "orazitkovat" Tvym podpisem pod carou: "To je situace!!"

TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)