Berlingo 2.0hdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Berlingo 2.0hdi
Kde může být problém? Závada na diagnostice: čidlo teploty paliva
Tak koukámk že máme ůplně stejnej problém.Mě hdi cukalo,závada čidlo teploty paliva.Závada smazána,auto už necuká,ale nejede jako dřív,je hrozně líný.Nevýte chlapi jestli se dá na siemensu vyměnit jen regulátor tlaku nebo se musí celý čerpadlo?Dík.pájka píše:Tak jsem byl opět na diagnostice,tentokrát to byla TEXA. Stále stejná závada čidlo teploty paliva. Tato diag. ukázala i kde se čidlo nachází,je ve víčku palivového filtru,ale výměna moc nepomohla cuká stále. Proud na čidlo jde,diag. psala teplotu paliva 28stupnů. Můžete mi někdo poradit
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života
Ahoj:naše závady asi stejné nebudou mě pouhé vymazání nepomohlo a výměna čidla také ne.Problém bude asi někde jinde. Motor tahá pořád stejně jenže cuká. Nemohl by jsi změřit jaké napětí ti jde na to čidlo? Z čeho usuzuješ že máš problém právě na tom regulátoru? Diag by to měla zjistit,abys neměnil zbytečně.
- origoš
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
A bude cukat, protože jste nevyměnili čidlo teploty, ale tepelný spínač. Podívej se na obrázek.Stále stejná závada čidlo teploty paliva. Tato diag. ukázala i kde se čidlo nachází,je ve víčku palivového filtru,ale výměna moc nepomohla cuká stále

č.13 x č.16. U některých je vzadu na čerpadle pod tou 12tkou.
Mě hlásí chybu číslo 13 na obrázku.Závady jsme smazaly,odpojily toto čidlo a oběvila se ta samá závada.Ten regulátor mě řekl jako možnou závadu ten mechanik co mě to diagnostikoval.Jenže prej u siemense nejde vyměnit jen regulátor,ale musí se celý čerpadlo ne jako u bosche.Právě mám docela obavu aby mě to ještě nesčubilo písty.pájka píše:Ahoj:naše závady asi stejné nebudou mě pouhé vymazání nepomohlo a výměna čidla také ne.Problém bude asi někde jinde. Motor tahá pořád stejně jenže cuká. Nemohl by jsi změřit jaké napětí ti jde na to čidlo? Z čeho usuzuješ že máš problém právě na tom regulátoru? Diag by to měla zjistit,abys neměnil zbytečně.
Pešek 307 HDI, Octavia II -největší sráč života