potřebuji wag-com
Moderátoři: šulda, Moderátoři
potřebuji wag-com
kdo bude od té lásky a dá tip jak a kde ....
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: Stahnout
no da se stahnout normalne na netu, ale bez kabelu ti to bude nanic, jinak je to VAG-COMgo píše:a pokud mžno v plné verzi a česky ...chci toho asi moc ....
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

Tak tohle opravdu miluji
když nepomůžeš tak nepiš.... všechny jsem poctivě prošla a buď jsou vyhaslé nebo jsou to omezené verze a nejlépe v japonštině
Nechápu, že je to tak obtížné někam zavěsit pokud možno plnou verzi v čj.

Nechápu, že je to tak obtížné někam zavěsit pokud možno plnou verzi v čj.

go: myslim ze by ses trosku mela uklidnit. nasel jsem to na tri kliknuti.
http://www.hackersrussia.ru/Cells/OBD2/
http://www.hackersrussia.ru/Cells/OBD2/
tak nefunguje

-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: tak nefunguje
tak to je problem nekde u tebe me to z tehlech stranek chodigo píše:zase nic...nefunguje
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

Re: tak nefunguje
Napiš přesněji, co nefunguje, co to ukazuje, co to hlásí, kde si nevíš rady. Na tomto fóru je X lidí, kteří ti obratem poradí. Ale to nejde, když napíšeš cit. příspěvek. To je o ničem. Musíš se umět zeptat! O tom je nejen toto fórum.go píše:zase nic...nefunguje

A to nechávám zcela stranou, že někteří choleričtí členové pak reagují na podobně nekonkrétní příspěvky velmi podrážděně

Tak co ti nejde? Jaký typ kabelu máš? Do seriáku nebo do USB? Co ten software, co na něj vede link? Podařilo se ho stáhnout a nainstalovat? Co dál, když se spustí, co to ukazuje? Na jakém autě to zkoušíš? Napiš co nejvíc podrobností a uvidíš, že se tady dobereme pozitivního výsledku!
Je konečně někdo milej
moc děkuji za případnou pomoc ... mám tento kabel:
OBD II kabel Fast KKL - USB, kompatibilní s VAG-COM
Propojovací kabel s podporou rychlé komunikace a dvěma K-linkami.
Lze používat s programem VAG-COM až do verze 4.09.
Připojení do USB portu počítače.
Pro Audi/VW/Seat/Škoda a většinu evrop. a asijských aut.
Konektory jsou lité a přesně pasují, kabel je velmi odolný.
Standardy: OBD 2 ( OBD2, OBDII, EOBD ), KWP2000, KWP1280, VAG-COM
Ovladač nainstalován a s pc se spojí ...pak mi to hodí hlášku, že je to nekopatibilní nebo tak něco ( a přitom to načíta a pak nic .... ) Jo mám wv golf Iv TDI 81 KW.
měla jsem ten samej prográmek z motordiag, ten fungoval, ale byla to omezená verze tak to jen načetlo chyby a pak zase nic. Tak dál nevím kde dělám chybu
OBD II kabel Fast KKL - USB, kompatibilní s VAG-COM
Propojovací kabel s podporou rychlé komunikace a dvěma K-linkami.
Lze používat s programem VAG-COM až do verze 4.09.
Připojení do USB portu počítače.
Pro Audi/VW/Seat/Škoda a většinu evrop. a asijských aut.
Konektory jsou lité a přesně pasují, kabel je velmi odolný.
Standardy: OBD 2 ( OBD2, OBDII, EOBD ), KWP2000, KWP1280, VAG-COM
Ovladač nainstalován a s pc se spojí ...pak mi to hodí hlášku, že je to nekopatibilní nebo tak něco ( a přitom to načíta a pak nic .... ) Jo mám wv golf Iv TDI 81 KW.
měla jsem ten samej prográmek z motordiag, ten fungoval, ale byla to omezená verze tak to jen načetlo chyby a pak zase nic. Tak dál nevím kde dělám chybu