pište mi nějakej váš tip auta do 100litráků???
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
pište mi nějakej váš tip auta do 100litráků???
čauec,málo najezdím,teď mě to vyšlo 15 táců za rok,což je směšné,je mi jedno jaká značka auta,byl sem spokojenej s Hondou,maji supr motory,no ale pak ta spotřeba.. měl sem LPG a taky supr,jako ty náklady na provoz,fabie ujde jako motor min. 1.4 a HonoToPojede nechci.. ,ale s výbavou ac atp.. (nejlépe) nebo ibizu.. tak co vy??? A JE LEPČÍ BENÁL ČI OPĚT NAFTA.. -myslím za ty prachy.. 

Naposledy upravil(a) mr.bora dne 06 pro 2008, 07:41, celkem upraveno 1 x.
Passat B6 variant CBBB..mini soft,dsg,dpf,navi,atd.. 😊
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
miso já mám jednu 1.8T s LPG jako jede jak raketa, ale kontrolka závat svítí pořád pořád, milošmisoVW píše:HTPTie vyssie udrzovacie naklady su blbost. Na benzine odchadzaju vyfuky, lambady, skrtiaca klapka atd... Na TDI zas vaha vzduchu,tepl.cidlo, N75, ostatne sa da opravit.Moj nazor. Benzin by som nechcel, nic to nejde, okrem 1,8T.
Tam bude asi něco špatně ne?slovacek.milos píše:miso já mám jednu 1.8T s LPG jako jede jak raketa, ale kontrolka závat svítí pořád pořád, milošmisoVW píše:HTPTie vyssie udrzovacie naklady su blbost. Na benzine odchadzaju vyfuky, lambady, skrtiaca klapka atd... Na TDI zas vaha vzduchu,tepl.cidlo, N75, ostatne sa da opravit.Moj nazor. Benzin by som nechcel, nic to nejde, okrem 1,8T.

V nedalekém servisu se řešil obdobný probel s kontrolkou závad u Alfy romeo, která svitila co chvilku. A mechanik řekl: "To víš, to jsou ty Italský auta... ALe jestli chceš, tak ja ti tu kontrolku odstřihnu"Tomas.cz píše:Tam bude asi něco špatně ne?slovacek.milos píše:miso já mám jednu 1.8T s LPG jako jede jak raketa, ale kontrolka závat svítí pořád pořád, milošmisoVW píše:HTPTie vyssie udrzovacie naklady su blbost. Na benzine odchadzaju vyfuky, lambady, skrtiaca klapka atd... Na TDI zas vaha vzduchu,tepl.cidlo, N75, ostatne sa da opravit.Moj nazor. Benzin by som nechcel, nic to nejde, okrem 1,8T.

Fabia I, 2003, 1,9 TDI 74 kw, ATD
Octavia II RS, 2008, 2,0 TDI, 125 kw, CEGA
Ibiza, 2003, 1,4 16V, 55 kw
Passat, 2002, 1,9 TDI, 96 kw, AVF
Passat, 2004, 1,9 TDI, 96 kw AVF
Octavia II RS, 2008, 2,0 TDI, 125 kw, CEGA
Ibiza, 2003, 1,4 16V, 55 kw
Passat, 2002, 1,9 TDI, 96 kw, AVF
Passat, 2004, 1,9 TDI, 96 kw AVF