pár dotazů k ECU 1.4 MPi (fabia)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pár dotazů k ECU 1.4 MPi (fabia)
Ahoj, potřeboval bych návod jak vymazat servisní interval u výše zmíněné ECU a hlavně kde by se dali najít ujeté KM v ECU.
Jo a na volnoběh sebou motor zvláštně škube (doprovázeno poklesem otáček). Nevíte co by to mohlo dělat?
Díky.
Jo a na volnoběh sebou motor zvláštně škube (doprovázeno poklesem otáček). Nevíte co by to mohlo dělat?
Díky.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
Re: pár dotazů k ECU 1.4 MPi (fabia)
serivsni interval vymazes pomoci klicku a nulovani denniho pocitadlaSid píše:Ahoj, potřeboval bych návod jak vymazat servisní interval u výše zmíněné ECU a hlavně kde by se dali najít ujeté KM v ECU.
Díky.
kilometry najdes v ECU budiku, pomoci VAGu (ale zobrazuje se tam to sami co na budikach, nepoznas jestli to bylo stoceny)
a motor sebou skube no, je to starej OHV tak co bys chtel, zatim to delali skoro vsechyn 1.4mpi co jsem videl, ale prej je to dany hlavne ridici jednotkou, nejaky serie to tolik nedelaj
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp

- dalik
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
Ted jsme meli na dilne fabii (1,4MPi), ktera na volnobeh skubala a motor sebou mlatil, bylo spatne tesneni mezi hlavou a sacim potrubim, po zakoupeni noveho (ve Skodovce, cena cca 90,-/2ks) a vymene motor bezi opet jako novy. Samozrejme ze u tebe to tak byt nemusi, nicmene zkontroluj, jestli ze spary mezi hlavou a sanim netrci kousicky tesneni...
Ahoj, tak motor už sebou tolik nemlátí, vyřešili to nový svíčky
, nicméně se vyskytnul nový problém. Nemůžu se spojit s ECU (Kabel mám sice ne origo, ale chodí bez problémů), vypadává mi na chybě synchronizace (ECU prostě mlčí). Kabel i soft je ozkoušen na jiných vozech (felicia 1.3 mono, 2.0 16V KE-Motronic, seat 1.9 sdi r.v. 2005) a chodí bez problémů. Neřešil už někdo obdobný problém?
Konkrétně se jedná o 1.4 MPi 50KW.

Konkrétně se jedná o 1.4 MPi 50KW.