Webasto BW50
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Webasto BW50
Prosel jsem vsechny odkazy, nasel schemata a rady, ale nikde jsem nezjistil jak tohle topeni vyzkouset nez ho dam do auta. Mam to vcetne kabelaze a hranatych hodin. Kdyz zapojim + a - ktere jsou jasne, rozblikaji se na displeji hodiny. To je asi ok. Ale co dal? Kdyz zmacknu plaminek, tak se symbol rozsviti ale bufik nedela nic...musim zapojit i ty draty co jdou z rele na ventilator? Pokud ano tak jak? Cekal jsem ze mi zavrci aspon pumpa na benzin, ale nedela to nic...
Dekuji za kazdou radu
Dekuji za kazdou radu
-
- Sběrač informací
Odpovědi: 0
-
- Sběrač informací
no me jde o to jak to zkusit na stole, nez se pustim do montáže....nevím zda to funguje. mam přesně toto:
němčina je otřesná. Plus a minus je jasny, nevim zda musim mít zapojený ty další dva dráty co jdou asi na ventilator topeni a taky jestli nutně musim zapojit vodní okruh, nebo natlakovat palivový

němčina je otřesná. Plus a minus je jasny, nevim zda musim mít zapojený ty další dva dráty co jdou asi na ventilator topeni a taky jestli nutně musim zapojit vodní okruh, nebo natlakovat palivový
-
- Přispěvovatel
staci + a - a zapnut hodinami. pokud se nic nedeje tak je tam zavada. RJ si kontroluje funkcnost akcnych clenu a pokud nektery nemaka tak sa to nespusti
audi 100, 2.5TDi R5 AEL, egr off, kat off, maxidot z a6 4b0920933G + palivomer mod by me, eberspaecher, audi concert CD + md changer, tog sensor emulator, nokia 610, xenon cocky z O2, nova jednotka + fungl nove cerpadlo, turbinka K16 misto puvodni K14
-
- Nováček