Spojka seat alhambra
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Spojka seat alhambra
Poradí mě někdo? Mám strašně měkký pedal spojky. Ráno musím našlapat ale stejnak zabírá nizko. Hlavní spojkový válec jsem měnil. alhambra r.v.2004 96kw najeto 125000 km. Předem díky Karel.
Naposledy upravil(a) KW dne 16 led 2009, 18:01, celkem upraveno 1 x.
-
- Aktivista
Odpovědi: 0
-
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
TAK,TAK v kapalině problém není.Pedál nespadne když je špatná kapalina,ale když tam není-logicky.Takže ůnik nebo vzduch.pafka píše:to je špatně odvzdušněný, někdy to jde blbě, nebo máš netěsnost na vedení od spojkového válečku

Oprava vyvažovacích hřídelí na 2,0TDI a jiné pomsty od VW Group,www.vyvazovaky.cz
- daniel.987
- Přispěvovatel
je to fakt blbě odvzdušněné , jak vede trubka nad starterem k tomu plastovému mezikusu , tak ji pořádně zatlač směrem k motoru , a zkus to znovu několikrát odvzdušnit , pomalu tlač na pedál rukou , a ten odvzdušňovák povoluj jen malinko, mělo by to dopadnout, nalej si plnou nádobku , a pak tu přebytečnou kapalinu odsaj
- Zajic
- Přispěvovatel
MisoVW má pravdu. Měnil jsem kapalinu ve spojce a zapoměl dolít dádržku, zavzdušnilo se to a už to nešlo odvzdušnit šlapáním spojky. Propojil jsem hadičkou odvzdušňobvák na levým předním kole a na spojce a šlapal jsem na brzdu a tím vytlačil ten vzduch ze spojky nahoru, samozřejmě musí být před tím odvzdušněné brzdy.
Alhambra 1.9 TDI PD 85kW