cvakani ventilu tlaku turba

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Kovarrr
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

cvakani ventilu tlaku turba

Příspěvek od Kovarrr »

Ahoj, jsem tu s dalsim dotazem. Na zdi prepazce mezi motorem a kabinou jsou myslim 3 cidla. Jedno z nich mi cvaka. Myslim, ze je to cidlo, pro regulaci tlaku turba. Nejspis zacalo cvakat tim, ze se do neho dostal olej, coz jsem tak postrehl je nejcastejsi. Ale zajima me, jestli jeste funguje nebo ne a nebo jak to poznam? Vag nic neukazal, jen pokud jsem od nej odpojil kabliky, tak to vyhodilo chybu, jinak nic.
A jeste jeden dotaz. Vevnitr se mi strasne poti okna, nemam tam mokro, ale zda se mi, ze nefunguje vnitrni okruh. Jak bych si toto mohl overit?
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
Was:Opel Omega 2.5TD,Uno 1.3T,Toledo TDI,Scenic dCi.
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

mno jestli ti auto normálne jede tak asi funguje :-) lze ho i vyčistit :)
auto se ti mlží nejspíš kuli tomu že ho budeš mit pořádně mokry asi jako všichni tady :-)
VW T5 GP 103 KW long
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

ja mam i nahradni, takze ho muzu vymenit klidne, ale cvakani mi nevadi, jen abych vedel, jestli tim to auto neztraci vykon a nebo bych tim neposkodil turbo. Auto nedavam moc pocud, spis jezdim pianko, ale kdyz to otevru, tak se mi zda, ze ve vyssich uz moc netahne, ale to muze byt i spatnym predvstrikem, coz tady na foru taky resim...:-(
A tim mokrem myslis jako treba z bot a nebo ze zatykani do interieru odnekud? vetsinou jezdim sam a kdyz auto stoji samo o sobe, tak zapoceny neni, ale jakmile se rozjedu a pustim vetraky, tak jsou vsechny okna zamlzeny a jen tezko se odmlzujou:-(
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

Kovarrr píše:ja mam i nahradni, takze ho muzu vymenit klidne, ale cvakani mi nevadi, jen abych vedel, jestli tim to auto neztraci vykon a nebo bych tim neposkodil turbo. Auto nedavam moc pocud, spis jezdim pianko, ale kdyz to otevru, tak se mi zda, ze ve vyssich uz moc netahne, ale to muze byt i spatnym predvstrikem, coz tady na foru taky resim...:-(
A tim mokrem myslis jako treba z bot a nebo ze zatykani do interieru odnekud? vetsinou jezdim sam a kdyz auto stoji samo o sobe, tak zapoceny neni, ale jakmile se rozjedu a pustim vetraky, tak jsou vsechny okna zamlzeny a jen tezko se odmlzujou:-(
zamlžení bych asi opravdu řek že bude timhle zasranym počasím :D mokro vlhko mam to sami...
VW T5 GP 103 KW long
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

ok, budu v to doufat. Mel jsem totiz sundanou palubku, ptz rupla od airbagu, a tak sem se chtel ujistit, jestli jsem nekde neco neopomnel kdyz jsem to skladal, aby treba porad nebezel vnitrni okruh, protoze kdyz ho sepnu tlacitkem, tak se nic nedeje, ale nevim jestli je to funkcni nebo ne.. nejlepsi by bylo nekde poradne zatopit a cichat, jestli ucejtim kour v aute:-D a nebo si pockam az vyjedou avie na silnice a budou my pokusni kralici:-D:-D
12skvarka
Aktivista

Příspěvek od 12skvarka »

jakmile tě poběží pouze vnitří okruh tak se tě to bude mlžit pořád..............ještě koukni jestli nemaš mokrej kabinovej filtr
603917329
Zdeněk M
Aktivista

Příspěvek od Zdeněk M »

12skvarka píše:jakmile tě poběží pouze vnitří okruh tak se tě to bude mlžit pořád..............ještě koukni jestli nemaš mokrej kabinovej filtr
Tak ,tak obcas totiž tece radiator a pak už to neodmlžis ani boha. :D
este
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od este »

stejne nejužitečnější na zamlžený auto nastevřít za jizdy okénko :)
VW T5 GP 103 KW long
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

kab. filtr mokry neni, jelikoz tam vubec neni:-D ale to by snad mlzeni delat nemelo ne? :?
kamo205
Přispěvovatel

Příspěvek od kamo205 »

Kovarrr píše:ok, budu v to doufat. Mel jsem totiz sundanou palubku, ptz rupla od airbagu, a tak sem se chtel ujistit, jestli jsem nekde neco neopomnel kdyz jsem to skladal, aby treba porad nebezel vnitrni okruh, protoze kdyz ho sepnu tlacitkem, tak se nic nedeje, ale nevim jestli je to funkcni nebo ne.. nejlepsi by bylo nekde poradne zatopit a cichat, jestli ucejtim kour v aute:-D a nebo si pockam az vyjedou avie na silnice a budou my pokusni kralici:-D:-D
Ak je to OII, alebo Toledo, tak keď zhodíš plast pod oknom tu klapku ľahko skontroluješ.
Kovarrr
Přispěvovatel

Příspěvek od Kovarrr »

je to Toledo ale 1L:(
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“