cvakani ventilu tlaku turba
Moderátoři: šulda, Moderátoři
cvakani ventilu tlaku turba
Ahoj, jsem tu s dalsim dotazem. Na zdi prepazce mezi motorem a kabinou jsou myslim 3 cidla. Jedno z nich mi cvaka. Myslim, ze je to cidlo, pro regulaci tlaku turba. Nejspis zacalo cvakat tim, ze se do neho dostal olej, coz jsem tak postrehl je nejcastejsi. Ale zajima me, jestli jeste funguje nebo ne a nebo jak to poznam? Vag nic neukazal, jen pokud jsem od nej odpojil kabliky, tak to vyhodilo chybu, jinak nic.
A jeste jeden dotaz. Vevnitr se mi strasne poti okna, nemam tam mokro, ale zda se mi, ze nefunguje vnitrni okruh. Jak bych si toto mohl overit?
A jeste jeden dotaz. Vevnitr se mi strasne poti okna, nemam tam mokro, ale zda se mi, ze nefunguje vnitrni okruh. Jak bych si toto mohl overit?
Now:Passat 1.9TDI PD AJM Highline, BMW 525tds *125kW, OII 77kW
Was:Opel Omega 2.5TD,Uno 1.3T,Toledo TDI,Scenic dCi.
ja mam i nahradni, takze ho muzu vymenit klidne, ale cvakani mi nevadi, jen abych vedel, jestli tim to auto neztraci vykon a nebo bych tim neposkodil turbo. Auto nedavam moc pocud, spis jezdim pianko, ale kdyz to otevru, tak se mi zda, ze ve vyssich uz moc netahne, ale to muze byt i spatnym predvstrikem, coz tady na foru taky resim...
A tim mokrem myslis jako treba z bot a nebo ze zatykani do interieru odnekud? vetsinou jezdim sam a kdyz auto stoji samo o sobe, tak zapoceny neni, ale jakmile se rozjedu a pustim vetraky, tak jsou vsechny okna zamlzeny a jen tezko se odmlzujou:-(

A tim mokrem myslis jako treba z bot a nebo ze zatykani do interieru odnekud? vetsinou jezdim sam a kdyz auto stoji samo o sobe, tak zapoceny neni, ale jakmile se rozjedu a pustim vetraky, tak jsou vsechny okna zamlzeny a jen tezko se odmlzujou:-(
- este
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
zamlžení bych asi opravdu řek že bude timhle zasranym počasímKovarrr píše:ja mam i nahradni, takze ho muzu vymenit klidne, ale cvakani mi nevadi, jen abych vedel, jestli tim to auto neztraci vykon a nebo bych tim neposkodil turbo. Auto nedavam moc pocud, spis jezdim pianko, ale kdyz to otevru, tak se mi zda, ze ve vyssich uz moc netahne, ale to muze byt i spatnym predvstrikem, coz tady na foru taky resim...

VW T5 GP 103 KW long
ok, budu v to doufat. Mel jsem totiz sundanou palubku, ptz rupla od airbagu, a tak sem se chtel ujistit, jestli jsem nekde neco neopomnel kdyz jsem to skladal, aby treba porad nebezel vnitrni okruh, protoze kdyz ho sepnu tlacitkem, tak se nic nedeje, ale nevim jestli je to funkcni nebo ne.. nejlepsi by bylo nekde poradne zatopit a cichat, jestli ucejtim kour v aute:-D a nebo si pockam az vyjedou avie na silnice a budou my pokusni kralici:-D:-D
Ak je to OII, alebo Toledo, tak keď zhodíš plast pod oknom tu klapku ľahko skontroluješ.Kovarrr píše:ok, budu v to doufat. Mel jsem totiz sundanou palubku, ptz rupla od airbagu, a tak sem se chtel ujistit, jestli jsem nekde neco neopomnel kdyz jsem to skladal, aby treba porad nebezel vnitrni okruh, protoze kdyz ho sepnu tlacitkem, tak se nic nedeje, ale nevim jestli je to funkcni nebo ne.. nejlepsi by bylo nekde poradne zatopit a cichat, jestli ucejtim kour v aute:-D a nebo si pockam az vyjedou avie na silnice a budou my pokusni kralici:-D:-D