od 1.8. mi nejde ETOS

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Alex
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

od 1.8. mi nejde ETOS

Příspěvek od Alex »

Od začiatku augusta mi prestal bežať ETOS. Ale ak vrátim dátum napríklad o mesiac dozadu, už to ide. Že by som mal problém s platnosťou mojej licencie? :D Nevie niekto, čo s tým?
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Aj ja mám problém s platnosťou mojej licencie :)) Hneď ako sa to nainštalovalo sa mal použiť crack. Ale niekto spomínal, že existuje program ktorý ti pri zapnutí aplikácie zmení systémový dátum za teba keď aplikáciu vypneš čas sa obnový.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
woodman007
Přispěvovatel

Příspěvek od woodman007 »

Odinstalovat a znovu nainstalovat a maká dál bez problémů
Zetor 3011
Alex
Přispěvovatel

Příspěvek od Alex »

Žiadny crack som na to nehľadal, lebo to fungovalo niekoľko mesiacov OK... Vždy som asi stihol odinštalovať starú verziu a nainštalovať novú, lebo nikdy som necrackoval a až teraz mi to nejde.. naraz na dvoch PC, aj na veľkom aj na notebooku.. tak to idem skúsiť preinštalovať.
Karl
Aktivista

Příspěvek od Karl »

Alex píše:Žiadny crack som na to nehľadal, lebo to fungovalo niekoľko mesiacov OK... Vždy som asi stihol odinštalovať starú verziu a nainštalovať novú, lebo nikdy som necrackoval a až teraz mi to nejde.. naraz na dvoch PC, aj na veľkom aj na notebooku.. tak to idem skúsiť preinštalovať.
Ani to nemusíš preinštalovať proste to nejde má to niaky register zapísaný vo Windows hladal som ho ale nenašiel. Skúšal som aj niake Registr ccleaner a nič proste buď premažeš celý Windows alebo si budeš upravovať dátum :) aspoň u mňa je to tak.
Ešte, že existujú benzíny ináč by boli mechanici bez roboty :) preto mám 911 Turbo :) :DD
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“